Eneba COM
 
 

Overcooked viert zijn verjaardag

Overcooked viert zijn verjaardag

Het is alweer een paar jaar geleden dat Overcooked! ons voor het eerst een andere benadering van koken bood. In plaats van te koken vanuit je eigen huis, kun je in Ghost Town Games een kok besturen die zo snel mogelijk maaltijden moet bereiden en bestellingen van klanten moet afwerken. Het klinkt niet ingewikkeld, maar je moet het doen in de gekste keukens die je maar kunt bedenken en vergezeld van andere koks die de ervaring nog chaotischer en leuker maken. 

Heb je er ooit aan gedacht om te koken in een heteluchtballon een paar honderd meter boven de grond of op de achterkant van een met hoge snelheid rijdende vrachtwagen? Overcooked! daagt je uit met dat alles en meer. De serie is verder gegaan dan de mogelijkheden in het originele spel en breidt de inhoud uit met online cross-platform multiplayer, meerdere gameplay modes, visuele verbeteringen, meer chefs, en nieuwe kaarten die je kunt beleven in Overcooked! All You Can Eat, een geremasterde versie die het originele spel bevat, het vervolg Overcooked! 2, en al hun DLC.

 

 

Om de vijfde verjaardag van de Overcooked! serie te vieren heeft Ghost Town Games de Birthday Party Update gelanceerd, die je gratis kunt downloaden op PC, PlayStation, Xbox, en Nintendo Switch. Het voegt vijf nieuwe stadia toe, de nieuwe Tabby Cat Chef, een recept om een kopje thee te maken, en een nieuw soort vijand die je door de keuken achtervolgt en je probeert te vangen met een portaal dat je naar een andere locatie brengt. 

Stel dat je de hectische kookgekte van Overcooked! All You Can Eat, kun je het met een fikse korting kopen door gewoon onze prijsvergelijker te bezoeken, maar wees je ervan bewust dat je het tot 11 augustus gratis op de PC via Steam kunt uitproberen voor je besluit het te kopen. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief