Overcooked! All You Can Eat lanceert volgende maand op PC

Overcooked! All You Can Eat lanceert volgende maand op PC

Je hebt misschien niet het minste idee van koken, maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt beleven aan een spel dat je precies dat laat doen. Overcooked! is een serie videospelletjes waarin je een kok bestuurt die maaltijden moet bereiden om aan de eisen van de klanten te voldoen. Het spel richt zich strikt op de keuken en de bereiding van allerlei gerechten met de ingrediënten die je bij de hand hebt. Het addertje onder het gras is dat de keukens in Overcooked! de gekste plekken over de hele planeet zijn, en je kunt er tegenaan lopen dat je kookt op de achterbank van een rijdende vrachtwagen, gevaarlijke branden ontwijkt, of zelfs probeert een bepaalde plek in je keuken te bereiken om een gerecht af te leveren terwijl je over bewegende platforms loopt. Hoe chaotisch dit alles ook mag lijken, de Overcooked! spellen leveren een behoorlijk leuke ervaring op die je met je vrienden kunt delen in de multiplayer mode.

Of je nu al een fan van de serie bent of niet, Overcooked! All You Can Eat is een compilatie die je de beste ervaring biedt. Het bevat Overcooked! en het vervolg Overcooked! 2, en ook al het extra materiaal dat tot nu toe voor beide spellen is verschenen. Deze compilatie was oorspronkelijk exclusief voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S consoles toen hij vorig jaar uitkwam, maar je kunt hem binnenkort ook op de PC spelen. Overcooked! All You Can Eat lanceert op 23 maart via Steam op de PC.

 

 

Niet alleen Overcooked! All You Can Eat bevat al die inhoud, het komt ook met geremasterde graphics van het eerste spel, dat er beter uitziet dan ooit, en het zal ook 4K resoluties bij 60 FPS op de PC ondersteunen. Het zal ook cross-platform multiplayer bevatten, maar die is niet beschikbaar bij de lancering en je zult nog wat langer moeten wachten om het plezier te delen met je vrienden die Overcooked! All You Can Eat op consoles spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief