Zwaartekracht tartende pretparksim Park Beyond lanceert deze juni

Zwaartekracht tartende pretparksim Park Beyond lanceert deze juni

Van de makers van Tropico komt een nieuwe simulator waarmee je je eigen themaparken kunt "onmogelijk maken". Met Park Beyond van Limbic Entertainment kun je verbijsterende attracties maken die de wetten van de fysica tarten en je fantasie de vrije loop laten als je elk gek ontwerp bouwt dat je maar wilt. Bekijk de gameplay trailer van Park Beyond hier:

 

 

In Park Beyond kun je compleet gestoorde attracties maken die doen alsof de zwaartekracht niet bestaat. Je kunt carrousels bouwen die in lagen omhoog komen als een bruidstaart, of achtbanen die zich op elkaar stapelen. Of een modulaire attractie waarbij auto's uit een kanon worden geschoten en telkens veilig op de baan landen. Je kunt ook attracties maken die kronkelen en over het hele parkterrein vliegen.

Natuurlijk zijn er nog steeds de praktische aspecten van een pretparksim. Je moet attracties maken en ze op de kaart zetten, maar je moet ook het park zelf runnen, werknemers en entertainers inhuren, decors maken om meer klanten aan te trekken, en ervoor zorgen dat je winstgevend blijft tijdens je run. 

Je kunt een Story-stand spelen waarin je samenwerkt met partners: de pretparkveteraan Phil, de meer rechtlijnige directeur Izzy, en verschillende kleurrijke medewerkers die er allemaal naar streven het beste en leukste park te bouwen. Je kunt ook de vrije bouwmodus doen, waarbij je alleen je fantasie je creaties laat leiden en beperken.

Park Beyond heeft al ideeën voor toekomstige DLC's. Bekijk de Zombie Impossification trailer hier:

 

 

Als je het bouwen van deze onmogelijke attracties wilt uitproberen, houdt Bandai Namco van 9 tot 19 mei een gesloten bètatest. Het volledige spel zelf lanceert op 16 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Pre-order een Park Beyond PS 5 code tegen de beste prijzen in onze prijsvergelijker. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

24.71€
Park Beyond
Park Beyond
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief