Zwaartekracht tartende pretparksim Park Beyond lanceert deze juni

Zwaartekracht tartende pretparksim Park Beyond lanceert deze juni

Van de makers van Tropico komt een nieuwe simulator waarmee je je eigen themaparken kunt "onmogelijk maken". Met Park Beyond van Limbic Entertainment kun je verbijsterende attracties maken die de wetten van de fysica tarten en je fantasie de vrije loop laten als je elk gek ontwerp bouwt dat je maar wilt. Bekijk de gameplay trailer van Park Beyond hier:

 

 

In Park Beyond kun je compleet gestoorde attracties maken die doen alsof de zwaartekracht niet bestaat. Je kunt carrousels bouwen die in lagen omhoog komen als een bruidstaart, of achtbanen die zich op elkaar stapelen. Of een modulaire attractie waarbij auto's uit een kanon worden geschoten en telkens veilig op de baan landen. Je kunt ook attracties maken die kronkelen en over het hele parkterrein vliegen.

Natuurlijk zijn er nog steeds de praktische aspecten van een pretparksim. Je moet attracties maken en ze op de kaart zetten, maar je moet ook het park zelf runnen, werknemers en entertainers inhuren, decors maken om meer klanten aan te trekken, en ervoor zorgen dat je winstgevend blijft tijdens je run. 

Je kunt een Story-stand spelen waarin je samenwerkt met partners: de pretparkveteraan Phil, de meer rechtlijnige directeur Izzy, en verschillende kleurrijke medewerkers die er allemaal naar streven het beste en leukste park te bouwen. Je kunt ook de vrije bouwmodus doen, waarbij je alleen je fantasie je creaties laat leiden en beperken.

Park Beyond heeft al ideeën voor toekomstige DLC's. Bekijk de Zombie Impossification trailer hier:

 

 

Als je het bouwen van deze onmogelijke attracties wilt uitproberen, houdt Bandai Namco van 9 tot 19 mei een gesloten bètatest. Het volledige spel zelf lanceert op 16 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Pre-order een Park Beyond PS 5 code tegen de beste prijzen in onze prijsvergelijker. 

  • Sacha Loric Sacha Loric

    Sacha is een fulltime schrijver en tabletop-/videogamespeler die pas laat besefte dat hij deze twee passies als gamedesigner en commentator kon combineren. Sindsdien is hij erin geslaagd om van spel werk en werk te maken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief