Instant Gaming EU
 
 

Planet Zoo krijgt binnenkort een nieuwe DLC

Planet Zoo krijgt binnenkort een nieuwe DLC

Planet Zoo is een waardige spirituele opvolger van de Zoo Tycoon-franchise, die het je al mogelijk maakte om je eigen dierentuin te creëren en te beheren. Maar Planet Zoo heeft de simulatie van de dierentuin naar een heel nieuw niveau getild. Het spel maakt gebruik van de ervaring van Frontier in soortgelijke spellen, met name de nieuwste Zoo Tycoon, maar ook de Roller Coaster Tycoon-serie, waaronder Planet Coaster, die in 2016 werd uitgebracht en ook de spirituele opvolger is van de simulatie-serie voor pretparkbeheer.

 

Planet Zoo heeft een heleboel inhoud om je dierentuin mee op te bouwen. Alleen al in het basisspel vind je meer dan 70 dieren. Er zijn al drie DLC's uitgebracht voor het spel. Het Arctic Pack richt zich op de koude klimaatfauna. In het South America Pack kunnen we ons in de jungle verdiepen. En het meest recente, het Australia Pack, dat deze zomer uitkwam en nieuwe dieren en decoratieve elementen bevat.

 

Frontier heeft zojuist een vierde DLC voor Planet Zoo aangekondigd met een thema waar veel spelers op hebben gewacht, en het is een Aquatic Pack. De trailer laat niet duidelijk zien welke inhoud het zal bevatten, maar we zien wel een van de nieuwe soorten die in het pakket zijn opgenomen, de koningspinguïn. Op de officiële website van het spel kunnen we zien dat de andere soort de reuzenotter, de grijze zeehond, de dwergkaaiman van de Cuvier, en de schildpad van de Malaclemys als vivariumdier zal zijn. Met de toevoeging van deze dieren wordt een nieuw spelapparaat geïntroduceerd, namelijk diep zwemmen. We weten nog niet waar het precies om gaat, maar aangezien deze dieren in het water leven, hebben ze een grotere watermassa nodig, die vooral diep is, en dit zal invloed hebben op de manier waarop we voor ze moeten zorgen, en op de constructie van hun leefgebied. Het Aquatic Pack zal ook meer dan 170 nieuwe planten toevoegen in de vorm van moderne decoratie.

 

 

Het Aquatic Pack voor Planet Zoo komt op 8 december uit, als je het spel nog niet hebt, aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze vergelijker om het te vinden voor de beste prijs.

7.21€
Planet Zoo
Planet Zoo
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief