You are here
We also support
 
 
 
 

Plant Rockstar een remaster van GTA IV?

Plant Rockstar een remaster van GTA IV?
NEWS 28 jun. 2022 16:00

Na de release van Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition lijkt het erop dat Rockstar nog steeds het idee van een remaster in gedachten heeft voor het vierde deel in de serie.

Een verre van recent gerucht

In feite is dit gerucht niet nieuw. In november 202,1 had gebruiker @RalphsValve al aangegeven dat er een GTA IV remaster gepland was voor 2023. De laatste dagen is het gerucht weer in het nieuws door een interview tussen XFire en Matheusvictorbr, die, behalve over de inhoud van GTA VI, ook de beroemde remaster van GTA IV noemt die de studio gepland heeft.

 

 

Na de remaster van de eerste GTA is dit gerucht meer dan aannemelijk. GTA IV is een episode die door de fans erg gewaardeerd wordt en op Metacritic een score van 98 haalde. Ook zal het wachten nog vrij lang duren voor het nieuwe deel in de serie verschijnt, en deze nieuwe remaster zou dus ideaal zijn om het wachtende gat op te vullen, naast de mogelijkheid voor spelers om het spel te ontdekken of te herontdekken. Maar zoals met elk gerucht moet het met de nodige voorzichtigheid genomen worden, want de remaster die de eerste drie spellen samenvoegt heeft niet iedereen overtuigd. 

 

De uitbreidingen zouden de remaster vergezellen

Net als de eerste compilatie zou de remaster van GTA IV, als hij ooit wordt uitgebracht, vergezeld kunnen gaan van de twee GTA IV uitbreidingen, The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony. Deze informatie komt van de Twitter gebruiker die het eerste gerucht begon, die zegt dat hij zijn bronnen kreeg van een insider in de industrie.

Zoals eerder gezegd is deze informatie momenteel onofficieel, en we zullen moeten wachten tot Rockstar zegt of deze remaster al dan niet in 2023 zal verschijnen. Om je te overbruggen tot GTA VI beschikbaar is, kun je een Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition sleutel krijgen om de eerste iconische afleveringen van de serie te ontdekken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief