You are here
We also support
 
 
 
 

Probeer Ys IX: Monstrum Nox gratis uit

Probeer Ys IX: Monstrum Nox gratis uit
5 jan. 2021 12:55

De Ys-serie neemt spelers al een paar jaar mee naar een fantastische wereld van epische fantasie, en dat zal nog wel even duren met de wereldwijde release van Ys IX: Monstrum Nox. Het nieuwe deel in de serie werd in 2019 in Japan uitgebracht voor PlayStation 4, maar zal pas volgende maand beschikbaar zijn in de rest van de wereld. Gelukkig is het later dit jaar beschikbaar voor de Nintendo Switch en de pc. De nieuwe versie van het spel is ontwikkeld door NIS America en het is nu mogelijk om het gratis uit te proberen, want er is een demoversie van Ys IX: Monstrum Nox die je kunt downloaden in de PlayStation Store.

Hoewel dit je geen volledige toegang tot het spel geeft en de verkenning beperkt is tot een paar locaties, zou de Ys IX: Monstrum Nox-demo meer dan genoeg moeten zijn om te ontdekken wat het te bieden heeft en te wennen aan de gameplaymechanismen. Je kunt de tunnels in Cloaca Maxima verkennen met Adol, Doll en Raging Bull. In Dry Moat Ruins heb je toegang met Adol, Raging Bull en Hawk.

 

 

Het verhaal van Ys IX: Monstrum Nox speelt zich af in de mysterieuze stad Balduq, een plaats waar een van de grootste gevangenissen van het Romun-rijk is gevestigd. Adol "the Red" Christin is het hoofdpersonage van het nieuwe avontuur, maar hij zal de hoofdrol delen met vijf andere personages, alle Monstrums. Het zijn allemaal wezens met bovennatuurlijke krachten die je in staat stellen de straten van Balduq te verkennen en naar hartelust te vechten in een episch avontuur waarin je de oorzaak van de onrust in de stad ontdekt.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief