Ravenswatch is een roguelike avontuur met duistere sprookjeshelden

Ravenswatch is een roguelike avontuur met duistere sprookjeshelden

Van de makers van Curse of the Dead Gods komt Ravenswatch, een ander roguelike avontuur. Ravenswatch, ontwikkeld door Passtech, heeft dezelfde visuele stijl als zijn voorganger, maar bevat een geheel nieuwe wereld gebaseerd op duistere versies van sprookjes en legenden. Het beste van alles is dat het vandaag uitkomt op Early Access. Bekijk de trailer van Ravenswatch hier:

 

 

De fantasiewereld Reverie wordt aangevallen door de Master Nightmare en zijn volgelingen. De beschermers van de wereld, de Ravenswatch, hebben zes helden opgeroepen om de wereld te verdedigen tegen dit onheil. 

Aan het begin van het spel zijn vier helden beschikbaar. De eerste is de schurk Scarlet, vroeger bekend als Roodkapje. Ze hanteert dubbele messen, maar 's nachts kan ze veranderen in een weerwolf en een andere, wredere set vaardigheden gebruiken. De volgende is de rattenvanger Franz, die muziek kan gebruiken om vijanden en zijn leger van getrainde ratten aan te vallen. Beowulf is je Noorse krijger, die een enorm zwaard hanteert en zijn geallieerde babydraak oproept om vijanden te verbranden. Dan heb je Nyss, de Sneeuwkoningin, die de krachten van de winter zelf kan gebruiken en zelfs snel over de grond kan glijden op bevroren platen.

De laatste twee helden kun je vrijspelen door te spelen. Aladdin is een vechtersbaas die met een kromzwaard vecht en de krachten van een geest kan gebruiken, terwijl Melusine een zeemeermin is die op afstand vecht met het element water.

Ravenswatch kan zowel solo als met meerdere spelers worden gespeeld. De kaart is procedureel gegenereerd, samen met de bijbehorende geheimen, eindbazen en schatten. Je moet je voorbereiden en in level stijgen, want elke vijfde dag komt er een Nightmare-baas om je uit te dagen. Je moet voorzichtig zijn, want je hebt maar een beperkt aantal Revives om je run te voltooien.

Ravenswatch is nu uit in Early Access voor de PC via Steam en zal naar verwachting bij de volledige lancering op meer platforms uitkomen. Zoals altijd kun je een Ravenswatch PC-sleutel tegen de beste prijzen kopen in onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

11.38€
Ravenswatch
Ravenswatch
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief