Instant Gaming EU
 
 

Ravenswatch

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De wereld van Reverie is binnengevallen door wezens van de Nachtmerrie. Sluit je aan bij een unieke groep helden in hun strijd om de krachten van het kwaad te verbannen en neem deel aan spannende real-time gevechten in Ravenswatch, een roguelike actiegame van de makers van Curse of the Dead Gods.



    Ravenswatch is een spannend avontuur dat zich afspeelt in een wereld die wordt overspoeld door duisternis en waarin je de rol van een held op je neemt. Het spel is gebaseerd op oude legendes en sprookjes, maar geeft een eigen draai aan deze verhalen. Elk van de helden in het spel is een bekend personage uit deze verhalen, met unieke vaardigheden en een aparte speelstijl. Scarlet, de Red Hood, is een genadeloze jager die met haar scherpe dolken, bommen en vallen elke prooi kan uitschakelen. Maar als de nacht valt, verandert ze in een weerwolf die vijanden op rooftocht kan verscheuren en bijten. Beowulf, Aladdin en de Sneeuwkoningin hebben als inspiratie gediend om enkele van de helden in Ravenswatch te creëren.



    In het spel doorkruis je verschillende procedureel gegenereerde scenario's en vecht je tegen hordes Nightmare-wezens en dodelijke eindbazen in uitdagende confrontaties. Je kunt het alleen tegen ze opnemen of samen met vrienden in de co-op modus voor maximaal vier spelers.



    Met zijn dynamische gameplaymechanismen en kleurrijke graphics is Ravenswatch een ervaring die je zal boeien, zodat je na elke run terugkeert voor meer.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ravenswatch

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Ravenswatch

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief