Red de zielen van de laatste dieren van de aarde in After Us

Red de zielen van de laatste dieren van de aarde in After Us

Piccolo Studios heeft aangekondigd dat zijn volgende spel, After Us, deze 23 mei 2023 komt, voor de PC en de huidige next-gen consoles. Net als hun vorige spel Arise: A Simple Story, vertelt After Us een emotioneel geladen verhaal over de effecten van de mensheid op het milieu. Bekijk de gameplay trailer van After Us hier:

 

 

Zielen redden in de apocalyps

After Us, voor het eerst aangekondigd tijdens The Game Awards, is een platformspel dat zich afspeelt na de apocalyps wanneer de wereld is ingestort door de aantasting van het milieu. Je speelt als Gaia, de geest van de planeet, op een zoektocht om de zielen van de allerlaatste uitgestorven dieren te vinden en te verzamelen. In emotionele en poëtische scènes vind je ze op tal van plaatsen: de laatste hond die stierf op een vuilnisbelt, het laatste hert dat stierf in een val, de laatste adelaar die stierf in zijn kooi, en de laatste walvis die geharpoeneerd werd en op de bodem van de zee ligt. 

De gepresenteerde omgevingen zijn droomachtige visioenen van de post-apocalyps: enorme steden waar op de een of andere manier nog elektriciteit stroomt, ruïnes bedekt met vuil en roest, en natuurlijk je vijanden, de Devourers. Deze met olie bedekte wezens vallen je direct aan, en hoewel het spel een soort gevechtsmechanisme heeft, is Gaia niet gemaakt om te vechten, dus is het misschien beter om ze te omzeilen.

Studio medeoprichter Alexis Corominas zei dat dit spel gaat over erfenissen:
 

"Arise was us looking back and that's why we had an old man looking back at memories of his life and all that. We were having a middle age crisis, I had the dream of creating a video game company. Now we're a working company, we have to do a second title, [and] we decided to look ahead. We were older, some of us had sons during the process, and so you start to see the future and… what are we leaving behind us?"

After Us arriveert op 23 mei op de PC, Xbox Series X|S, en PlayStation 5. Pre-order een After Us PC key tegen de beste prijzen in onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

11.83€
After Us
After Us
  • Officiële website : After Us
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Private Division
  • Ontwikkelaar : Piccolo
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 23 mei 2023
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief