Red Dead Redemption komt naar verluidt naar PC

Red Dead Redemption komt naar verluidt naar PC

Het enorme succes van Red Dead Redemption 2 zorgde er bijna voor dat zijn voorganger in de vergetelheid raakte. Het originele Red Dead Redemption werd in 2010 uitgebracht door Rockstar Games en was een intense Western-ervaring die de avonturen volgde van John Marston, een voormalige outlaw die door de overheid werd overgehaald om drie gevaarlijke leden van zijn oude bende gevangen te nemen.Een spannend verhaal, een enorme open wereld om te verkennen en actie voor drie personen waren genoeg om een grote spelersgroep tevreden te stellen, maar het belangrijkste is dat het de basis legde voor Red Dead Redemption 2, dat Rockstars grootste hit buiten de Grand Theft Auto-serie zou worden.

Komt het echt naar de PC?

Helaas werd Red Dead Redemption in het begin alleen uitgebracht voor consoles, PlayStation 3 en Xbox One, en zou het later PlayStation 4 en Nintendo Switch bereiken. Er is nooit een pc-versie van de game uitgekomen, maar daar kan in de toekomst verandering in komen als we bepaalde geruchten als waar beschouwen. De code van de Rockstar launcher site is ontcijferd door Tez2, een dataminer met een lange staat van dienst in het onthullen van accurate informatie over GTA, en hij heeft de nieuwe code gepost, die in één van de regels niet veel ruimte voor interpretatie laat.

 

"Reis door de uitgestrekte vlaktes van het Amerikaanse Westen en Mexico in Red Dead Redemption en zijn zombie-horror metgezel, Undead Nightmare, nu speelbaar op PC."

 

 

Rockstar heeft deze informatie niet bevestigd, dus je kunt het misschien beter met een korreltje zout nemen, maar het zou geweldig zijn om 14 jaar na de release op consoles de originele Red Dead Redemption op pc te kunnen spelen. We kunnen echter alleen maar hopen op een versie die iets beter is dan de vorige port voor PS4 en Switch, die niet al te veel te bieden had op het gebied van grafische verbeteringen. Hoe dan ook, als de berichten waar zijn, vind je de beste deals voor Red Dead Redemption PC-sleutels met onze vergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief