Rockstar Games kondigt Grand Theft Auto VI aan

Rockstar Games kondigt Grand Theft Auto VI aan

Het is al zover. De meest verwachte aankondiging van de afgelopen tien jaar is er eindelijk. Rockstar Games heeft een presentatievideo vrijgegeven voor Grand Theft Auto VI en hij is net zo gaaf als je had verwacht. De trailer zou vandaag worden getoond, maar een onverwacht lek heeft ervoor gezorgd dat de ontwikkelaar hem een paar uur eerder heeft vrijgegeven. De trailer is spectaculair, vooral als je bedenkt dat alle video's van Rockstar Games in-game beelden laten zien.

Welkom terug in Vide City

De fans van de serie keren in GTA VI opnieuw terug naar hun favoriete steden. Een modern Vice City zal het scenario zijn van een nieuw verhaal met twee hoofdrolspelers, zoals je in de video kunt zien. Het zal ook de perfecte plek zijn om naar eigen inzicht ongelooflijk spannende avonturen te beleven, want de titel biedt je dezelfde soort vrijheid om van de inhoud te genieten als GTA V deed. Rockstar Games heeft het detailniveau voor dit deel naar nieuwe hoogten getild en Vice City ziet er in Grand Theft Auto VI beter uit dan ooit. Stel je alle uren aan avonturen voor die je te wachten staan in de grootste, meest meeslepende evolutie van de Grand Theft Auto serie tot nu toe!

 

 

Er valt nog veel te ontdekken over Grand Theft Auto VI. Rockstar heeft bijvoorbeeld nog niet veel details onthuld over het verhaal. Een van de hoofdrolspelers zal een vrouw zijn, wat een primeur is in de serie, maar verder is er tot nu toe geen extra informatie uitgelekt, behalve dat het spel voortdurend zal worden bijgewerkt met extra missies en extra post-launch content.

Grand Theft Auto VI zal exclusief verkrijgbaar zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X/S, in ieder geval bij de lancering. Rockstar heeft nog niets gezegd over een mogelijke pc-release. Wij staan net zo te popelen als jij om het spel te spelen, daarom doen we ons best om je zo snel mogelijk de beste deals voor Grand Theft Auto VI CD keys aan te bieden. Totdat Rockstar de releasedatum van het spel bekendmaakt, is het misschien interessant om jezelf vertrouwd te maken met de straten van Vice City en de sfeer in Grand Theft Auto: Vice City als je die vroeger hebt gemist.

89.99€
GTA 6
GTA 6
  • Officiële website : GTA VI
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Take 2 Interactive
  • Ontwikkelaar : Rockstar Games
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2025
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief