You are here
We also support
 
 
 
 

Scorn is uitgesteld tot 2022

Scorn is uitgesteld tot 2022
NEWS 30 sep. 2021 12:00

Scorn is een spel dat je niet onverschillig laat. Dit sfeervolle survival horror spel plaatst je in de schoenen van een vreemde entiteit die aan een mens doet denken, en werpt je in een wereld die uit de ergste nachtmerries van H.R. Giger lijkt te zijn gehaald. Elke vijand, elke plaats die je bezoekt, de wapens in het spel, en zelfs jijzelf, lijken gemaakt te zijn van onherkenbare organische elementen met een buitenaards aandoende vibe. Scorn is walgelijk, en tegelijk heeft het een vreemde aantrekkingskracht die maakt dat je je in die wereld wilt onderdompelen en haar geheimen wilt ontdekken. Terwijl je door een labyrint van smalle gangen navigeert en het opneemt tegen afschuwelijke vijanden, moet je puzzels oplossen om verder te komen in deze nachtmerrie-achtige wereld. 

 

 

Sinds de aankondiging is er nog niet veel informatie over Scorn onthuld, maar het is genoeg geweest om de belangstelling van sci-fi fans te wekken. We verwachtten er meer over te weten naarmate de verschijningsdatum naderde, maar het lijkt erop dat dat niet zal gebeuren. Ontwikkelaar Ebb Software heeft aangekondigd dat Scorn niet in de herfst van 2021 beschikbaar zal zijn. Het lijkt erop dat de studio meer tijd nodig heeft om het spel op te poetsen of misschien om ons uit te leggen waar het spel over gaat. Hoe het ook zij, de release van Scorn zal pas ergens volgend jaar plaatsvinden.

Als je verwachtte Scorn binnenkort te kunnen spelen, zal dit als een teleurstelling komen, maar het geeft ons tenminste meer tijd om meer over het spel te weten te komen. Misschien kunnen we nog eens genieten van een gameplay video, vergelijkbaar met die van vorig jaar, die je hieronder kunt bekijken. 

 

 

Als je nog steeds dorstig bent naar wat survival horror actie, kun je onze prijsvergelijker bezoeken om spelprijzen te vergelijken en spelaanbiedingen te vinden. Je vindt er vast iets dat bij je past voor de beste prijs.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief