kinguin cod com
 
 

Cat Quest 3

  • PC
  • PS5

Topwinkels

    Cat Quest III is een actie-RPG die draait om piraten en katten. Het spel speelt zich af in een 2,5 open wereld die de Caribische eilanden voorstelt en die je naar eigen inzicht kunt verkennen. Als kaper bevaar je de zeeën op zoek naar een verloren schat terwijl je het opneemt tegen de ondeugende rattenpiraten. De piratenkoning heeft een prijs op je hoofd gezet en zijn rattenvolgelingen maken genadeloos jacht op je.



    In Cat Quest III bestuur je je eigen schip en verken je een wereld met een piratenthema. Je ontdekt eeuwenoude kerkers en gaat uitdagende gevechten aan met je vijanden. De game bevat een gloednieuw gevechtssysteem dat nieuwe strategieën mogelijk maakt dankzij het combosysteem en de mogelijkheid om tijdens gevechten van wapens te wisselen. Je kunt dit unieke avontuur ook alleen beleven of samen met vrienden in de coöperatieve modus.



    In navolging van zijn voorgangers brengt Cat Quest III je een episch piratenavontuur dat de gameplay naar een hoger niveau tilt met verbeterde functies en je je weg laat banen door een uitgestrekte open wereld vol piraten in een gevaarlijke reis.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Cat Quest 3

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 21 verkopers die 4 DRM-systemen ondersteunen: Xbox Live, Nintendo eShop, Steam & Sony PSN op 5 platforms - PC, PS5, PS4, Switch & Xbox Series X. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 35 digitale aanbiedingen geïdentificeerd. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 46 al gedeelde opmerkingen.

    Opmerkingen over Cat Quest 3

    Matera
    15 aug 2024 19:42 on dlcompare.fr
    J'ai joué au deux premiers opus, c'est une suite très sympathique. Assez bien réparti entre jeu de rôle, d'aventure, combat. De plus le faites de jouer un chat est tout simplement adorable.
    Ik heb de eerste twee games gespeeld en het is echt een leuk vervolg, met een goede mix van rollenspel, avontuur en gevechten, en het feit dat je als kat mag spelen is gewoonweg schattig.
    MastroGino
    15 aug 2024 14:44 on dlcompare.it
    L’ho provato ed è nettamente stato migliorato rispetto ai capitoli precedenti, se avete giocato e vi sono piaciuti allora dovrete comprare anche questo
    Ik heb het geprobeerd en het was duidelijk verbeterd ten opzichte van de vorige hoofdstukken. Als je die hebt gespeeld en leuk vond, moet je deze ook kopen.
    drk67
    10 aug 2024 22:59 on dlcompare.fr
    Un jeu que j'ai attendu avec beaucoup d'impatience ayant beaucoup aimé les deux précédents et je suis pas déçu ! Toujours aussi plaisant à jouer, j'ai beaucoup de mal à décrocher à vrai dire. Les petites balades en bateau avec notre potit chat sont vraiment agréables en compagnie de la petite musique. Les jeux de mots dans les dialogues sont toujours aussi hilarants et font sourire. L'humour est toujours au rendez-vous et c'est une des choses les plus importantes dans ce jeu avec ces mignonnerie
    Het is een spel waar ik met spanning naar heb uitgekeken, omdat ik de vorige twee erg leuk vond, en ik ben niet teleurgesteld! Het is net zo leuk om te spelen als altijd en ik vind het echt moeilijk om mijn ogen van het spel af te houden. De boottochtjes met onze kleine kat zijn echt leuk in het gezelschap van de muziek. De woordspelingen in de dialogen zijn even hilarisch als altijd en zorgen voor een glimlach op je gezicht. De humor is er altijd, en dat is een van de belangrijkste dingen in deze game, samen met de schattigheid.
    ACalibre
    9 aug 2024 13:40 on dlcompare.es
    Yo diría que los fanáticos de los títulos anteriores de Cat Quest estarán satisfechos con este próximo tercer juego y las personas que buscan un juego amigable para los niños y de dibujos animados puede gustarles lo que encuentran aquí.
    Ik zou zeggen dat fans van de vorige Cat Quest-titels blij zullen zijn met dit aankomende derde spel en mensen die op zoek zijn naar een kindvriendelijk, cartoonesk spel zullen misschien blij zijn met wat ze hier vinden.
    Grace
    15 aug 2024 21:29 on dlcompare.it
    non vedevo l'ora di giocarci e non ha per niente deluso le mie aspettative, adoro questo gioco
    Ik keek ernaar uit om het te spelen en het stelde mijn verwachtingen helemaal niet teleur, ik hou van dit spel
    Dyegovil
    15 aug 2024 08:54 on dlcompare.es
    Un gran juego, a la altura de los dos anteriores, muy recomendable
    Een geweldig spel, vergelijkbaar met de vorige twee, een echte aanrader.
    Acciughina
    14 aug 2024 23:26 on dlcompare.it
    Non penso di comprarlo, non mi ha convinto dai gameplay
    Ik denk niet dat ik het zal kopen, ik was niet overtuigd door de gameplays
    Sansyrus
    14 aug 2024 19:49 on dlcompare.fr
    Excellent petit jeu en tout cas c'était le cas du 1 et du 2 et en plus ils sont pas cher
    Uitstekend spelletje, dat was in ieder geval het geval bij 1 en 2 en bovendien zijn ze niet duur.
    AdrianV
    14 aug 2024 18:22 on dlcompare.com
    I played previous cat quest games and they were really fun. I cant wait to play this one.
    Ik heb de vorige Cat Quest spellen gespeeld en die waren erg leuk. Ik kan niet wachten om deze te spelen.
    biscui
    13 aug 2024 19:16 on dlcompare.es
    En esta tercera entrega de la querida serie Cat Quest, juegas como un "purrivateer" de capa y espada en un RPG de acción de mundo abierto en 2.5D ambientado en un mundo de temática pirata llamado Purribean
    In dit derde deel van de geliefde Cat Quest-serie speel je als een zuiplap in een 2,5D open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in een wereld met piratenthema genaamd Purribean.
    Laat meer reacties zien

    Je kunt ook houden van

    • Technische informatie

    • Officiële website : Cat Quest 3
    • Categorieën : Actie, Avontuur, Rollenspellen
    • Uitgever : Kepler Interactive
    • Ontwikkelaar : The Gentlebros
    • Modus : Solo, Co-op
    • Verschijningsdatum : 8 augustus 2024
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10
      • CPU : Dual Core 2.4 GHz
      • RAM : 4 GB
      • GPU : 2 GB VRAM
      • Opslagruimte : 2 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Quad Core 2.4 GHz
      • RAM : 8 GB
      • GPU : 4 GB VRAM
      • Opslagruimte : 2 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 7 ESRB E10
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief