Shadow Gambit: The Cursed Crew krijgt 2 DLC-uitbreidingen

Shadow Gambit: The Cursed Crew krijgt 2 DLC-uitbreidingen

Shadow Gambit: The Cursed Crew is een spannend stealth- en strategiespel waarin je de leiding hebt over een spookachtige piratenbemanning. Het spel biedt een spelervaring die doet denken aan titels als Commandos, maar de setting is compleet anders. Jij en je vervloekte bemanning moeten het opnemen tegen de Inquisitie om je doel te bereiken, namelijk het vinden van de legendarische schat van kapitein Mordechai. Met gedetailleerde en prachtige graphics, verschillende bemanningsleden om uit te kiezen met elk hun eigen vaardigheden, een geweldig verhaal en een hoge herspeelbaarheid is Shadow Gambit: The Cursed Crew een uitstekend spel dat uren speelplezier biedt.

 

 

Eindigt op de best mogelijke manier

Helaas zullen we niet meer spellen zien verschijnen van de ontwikkelaars die Shadow Gambit: The Cursed Crew hebben gemaakt. Mimimi Games gaat al over een paar weken dicht, maar ze willen met een knal weggaan en tegelijkertijd de fans steunen die van hun creatie houden. Daarom hebben ze niet één, maar twee verschillende DLC's aangekondigd die zeer binnenkort worden uitgebracht. Ze zullen tal van nieuwigheden aan het spel toevoegen, waaronder een nieuwe campagne, een nieuw eiland om te verkennen en een nieuw personage dat je bemanning van bovennatuurlijke piraten komt versterken.

 

"Get ready, as we’ll be unleashing not one, but two mighty DLC expansions for PC & consoles. Each DLC features several hours of fresh content including:

  • A brand-new character with unique supernatural powers joining your cursed crew
  • An uncharted magical island waiting to be explored
  • An epic story campaign across six new missions to experience

Good to know: Both DLCs integrate seamlessly into the main game. Notably, the new DLC characters will also be at your disposal for almost any main game mission."

 

Hoewel we de namen van deze twee DLC's voor Shadow Gambit: The Cursed Crew, weten we wel dat ze allebei op 6 december beschikbaar zullen zijn voor PC. We raden je ten zeerste aan om het spel een kans te geven als je op zoek bent naar een spannende en uitdagende ervaring. De beste deals voor Shadow Gambit: The Cursed Crew PC keys zijn al beschikbaar met onze prijsvergelijker en er is een gratis demo van het spel op Steam voor het geval je het spel eerst wilt proberen voordat je je exemplaar aanschaft.

BG PPC IG EN
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief