Silent Hope is nu uit op Switch en PC

Silent Hope is nu uit op Switch en PC

XSEED Games en Marvelous USA hebben hun intrigerende nieuwe actie-RPG, Silent Hope, wereldwijd uitgebracht op Nintendo Switch en Windows PC. Daarnaast onthulden ze een Digital Deluxe-editie voor Steam, met een kunstboek met meer dan 100 pagina's en een originele soundtrack met 33 nummers. Ter gelegenheid van de release van het spel heeft de 'Official World Guide' voor Silent Hope zijn laatste update ontvangen, waarmee de schat aan spel- en lore-informatie wordt uitgebreid met nieuwe strategietips om spelers voor te bereiden op hun eerste avonturen in The Abyss.

 

 

Silent Hope grijpt terug naar de gloriedagen van isometrische dungeon-crawlers, maar met een modern tintje. Spelers kruipen in de huid van zeven onwaarschijnlijke helden, elk met hun eigen unieke wapen, aparte vechtstijl en niet-gevechtstaak. Ze brengen hun dagen door met het bevechten van vijanden en het verzamelen van materialen in The Abyss voordat ze terugkeren naar het basiskamp om te knutselen en uit te rusten voor hun volgende avontuur. Elke reis in The Abyss zal een nieuwe ervaring zijn, met procedureel gegenereerde lay-outs die ervoor zorgen dat geen twee expedities in de mysterieuze grotten hetzelfde zullen zijn. Hoe dieper de helden duiken, hoe meer ze te weten komen over de wereld die ooit bestond en hoe groter de beloningen - en uitdagingen - die ze zullen vinden.

Het hoofdverhaal van Silent Hope

Welke hoop is er voor de mensheid in een wereld zonder woorden? Silent Hope speelt zich af in een ooit vreedzaam land, tot zwijgen gebracht door de voormalige koning die de spraak van de mensen stal voordat hij ontsnapte in de eindeloze afgrond die bekend staat als The Abyss. Na deze gebeurtenissen huilde de prinses, rouwend om de daden van haar vader, totdat ze werd begraven in een magische traan. Nu, jaren nadat deze gebeurtenissen uit het geheugen zijn verdwenen, merken zeven helden dat ze nieuwe krachten hebben gekregen en zich tot de prinses aangetrokken voelen. Om haar te bevrijden moeten ze de diepten van De Afgrond trotseren om de lang verloren koning te vinden en de prinses uit haar kristallen gevangenis te bevrijden. Kunnen deze zeven onwaarschijnlijke vreemdelingen samenkomen in woordeloze eenheid om de prinses te redden en zo de wereld weer woorden te geven?

De ontwikkelaar, Marvelous, is een expert in het maken van vertederende en spannende kerkerverkenningen. Met veel ervaring in hun portfolio, zoals het onlangs uitgebrachte Story of Seasons: A Wonderful Life en de remaster Rune Factory 3 Special, is er veel te zien en te begrijpen voor zowel casual als veteraan spelers.

Silent Hope is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Switch en PC. Kijk in onze prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen voor Silent Hope en verken de afgrond in een kleurrijk en vrolijk avontuur.

39.99€
Silent Hope
Silent Hope
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief