Instant Gaming EU
 
 

Story of Seasons: A Wonderful Life

  • PC
  • PS5
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Vergeten Vallei biedt je eindeloze mogelijkheden voor avonturen en landbouw. In Story of Seasons A Wonderful Life begin je je leven als boer in een prachtige wereld. Dit spel bevat een combinatie van levenssimulatie en landbouwmechanica en laat je een spannend verhaal beleven terwijl je je eigen boerderij creëert en ontwikkelt. Je begint met de basis, je moet gewassen planten, voor je vee zorgen en alle gebruikelijke activiteiten van je vak uitvoeren. De producten die je uit je harde werk haalt, kun je in het dorp verkopen om wat winst te maken, die je kunt investeren in het uitbreiden en verbeteren van je boerderij.



    Maar Story of Seasons A Wonderful Life biedt je veel meer dan lange dagen werken. Je kunt contact leggen en relaties opbouwen met een kleurrijke cast van personages die The Forgotten Valley bevolken. Misschien vind je wel iemand met wie je je leven kunt delen en kun je een mooi gezin stichten.



    Geniet van een zorgeloos leven als boer en ontdek een unieke plek om je te vestigen in Story of Seasons A Wonderful Life. Deze herziening van de klassieke landbouwgame heeft vernieuwde beelden, meer personages om te ontmoeten, nieuwe dieren en zelfs seizoensgebonden gebeurtenissen voor een unieke spelervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Story of Seasons A Wonderful Life

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Story of Seasons: A Wonderful Life

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief