Solasta: Crown of the Magister voegt een nieuwe klasse toe

Solasta: Crown of the Magister voegt een nieuwe klasse toe

Solasta: Crown of the Magister heeft bewezen een behoorlijk goed rollenspel te zijn voor liefhebbers van Dungeons and Dragons. Het spel past de tabletop ervaring met grote nauwkeurigheid aan een digitale setting aan en maakt gebruik van de 5th Edition regels om een episch avontuur te leveren voor een team van vier personages, waarbij ze lang vergeten kerkers, ontstaan door een oude cataclysme, kunnen verkennen om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Turn-based tactische gevechten, een goed verhaal, een mysterieuze wereld om te verkennen, en een dungeon editor waarmee je naast de campagne je eigen inhoud kunt maken zijn maar enkele van de mogelijkheden in Solasta: Crown of the Magister, maar het spel staat op het punt extra inhoud te krijgen via een grote update.

De eerste grote patch voor Solasta: Crown of the Magister zal een nieuwe moeilijkheidsgraad toevoegen, Iron Man, samen met een gloednieuwe klasse: de Sorcerer. Deze tovenaars hebben een aangeboren band met magie dankzij hun bloedlijnen en ze hebben op een natuurlijke manier toegang tot spreuken, in plaats van ze te moeten bestuderen zoals Tovenaars. Afhankelijk van de oorsprong van hun krachten kunnen Magiërs van Draconische Bloedlijn, Kinderen van de Scheuring, of Manaschilders zijn. Elk van deze opties brengt verschillende eigenschappen en krachten met zich mee naarmate je je personage verder ontwikkelt, en voegt zo een nieuwe wereld van mogelijkheden toe aan Solasta: Crown of the Magister in termen van gameplay keuzes.

 

 

De update brengt ook enkele veranderingen in de Dungeon Maker, waardoor je drie nieuwe omgevingen in je ontwerpen kunt gebruiken, waaronder riolen, catacomben en bosgebieden, en verhelpt een heleboel bugs. Je zult tot volgende week moeten wachten om als Magiër te spelen in Solasta: Crown of the Magister, want de release van de patch is gepland voor 13 juli. Als je dit geweldige avontuur nog moet ontdekken, kun je het spel op elk moment tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief