You are here
We also support
 
 
 
 

Sony onthult Gran Turismo 7 speciale edities

Sony onthult Gran Turismo 7 speciale edities
NEWS 22 sep. 2021 09:00

De Gran Turismo serie draait om rijden in stijl. Er zijn veel race- en autoracespellen, maar Gran Turismo zette de norm voor het genre toen het in 1997 uitkwam voor PlayStation spelcomputers. Sindsdien hebben meer dan 80 miljoen verkochte exemplaren in verschillende afleveringen de franchise tot een van de populairste gemaakt bij de fans, die reikhalzend uitkijken naar de release van Gran Turismo 7. Het nieuwe spel van Polyphony Digital zal de geest van de serie erven en een unieke rij-ervaring bieden. Het brengt de GT Simulation Mode terug en tal van eerdere functies, en spelers zullen weer dynamische weer- en tijdcycli kunnen ervaren. Natuurlijk zal Gran Turismo 7 gebruik maken van Sony's next-gen console technologie om betere graphics dan ooit te bieden met 4K resolutie en 60 frames per seconde op PS5. 

 

 

De enorme schare fans van de serie maakt de lancering van Gran Turismo 7 tot een gegarandeerd succes. Toch zullen de echte liefhebbers van Gran Turismo games op zoek zijn naar een extraatje, en sony heeft de inhoud onthuld van de verschillende Gran Turismo edities die bij de lancering verkrijgbaar zijn.

Gran Turismo® 7 Launch Edition

 

 

Dit is de meest eenvoudige speciale editie van het spel. Hij komt met Gran Turismo 7 basisspel, wat extra auto's, en wat extra geld in het spel:

 • Toyota Castrol TOM'S Supra
 • Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth)
 • Porsche 917K Living Legend
 • 100.000 in-game credits (CR)

 

Gran Turismo Digital Deluxe Edition

 

 

Deze editie biedt je tal van digitale extra's voor Gran Turismo 7 en bevat zowel de PS4 als PS5 versie van het basisspel, en de volgende voorwerpen:

 • Toyota GR Yaris met landspecifieke Livery
 • 30 Avatars van fabrikanten en partners
 • De muziek van Gran Turismo® Officiële soundtrack
 • Toyota Castrol TOM'S Supra
 • Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth)
 • Porsche 917K levende legende
 • 1.600.000 in-game credits (CR)

 

Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition

 

 

Je kunt het 25-jarig jubileum van de raceserie vieren met deze fysieke editie. Hij is maar in beperkte oplage verkrijgbaar, dus je kunt hem maar beter zo snel mogelijk voorbestellen. Je krijgt er een Steelbook bij en dezelfde voorwerpen die in Gran Turismo 7 Digital Deluxe Edition zitten en iets minder in-game geld, 1.100.000 CR.

De release van Gran Turismo 7 staat gepland voor 4 maart 2022, dus je hebt nog genoeg tijd om die speciale edities te pre-orderen. Onthoud dat het later upgraden van de PS4 versie van het spel naar PS5 je extra geld kost. Je kunt prijzen vergelijken om Gran Turismo 7 goedkoop te kopen op onze website.

 • Fyra Frost

  From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief