Spelunky 2 multiplayer kan volgende maand op de PC aankomen

Spelunky 2 multiplayer kan volgende maand op de PC aankomen

Spelunky 2 heeft alle functies die nodig zijn om een waardige opvolger te worden van het beroemde indie-platformspel dat Derek Yu in 2008 lanceerde. Hoewel het innoveren in een genre dat al zoveel jaren bestaat nogal ingewikkeld is, hoefde Spelunky 2 niet veel flitsende nieuwigheden toe te voegen om de aandacht van de fans van de serie te trekken, maar ook van nieuwkomers die Spelunky nooit hebben uitgeprobeerd. Met veel betere graphics, verbeterde vloeistoffysica, een verscheidenheid aan ritten, en de eindeloze mogelijkheden die een gerandomiseerde ondergrondse wereld die elk spel verandert, is het verkennen van de maan als een nieuwe generatie speleologen en schatzoekers in Spelunky 2 leuker dan ooit. Maar niet alles is zo geweldig als het zou moeten zijn in Mossmouth's nieuwste spel.

 

 

Een van de belangrijkste kenmerken van Spelunky 2 is de multiplayer, waarmee je je avonturen kunt delen met andere vrienden en de deur open kunt zetten voor een heel ander soort gameplay in de coöperatieve en competitieve speltypen. Helaas is multiplayer nog niet opgenomen in de PC-versie van Spelunky 2. Op dit moment kunnen alleen PlayStation 4-spelers deelnemen aan multiplayer-games. Maar het echte probleem is dat de gameplay in beide speltypen een beetje onhandig aanvoelt. Daarom heeft ontwikkelaar Mossmouth gewerkt aan het oplossen van dat probleem en het toevoegen van multiplayer aan de PC-versie van hun platformer, maar het is iets dat nogal wat tests vereist, omdat alle veranderingen een effect hebben op beide versies van het spel.

"Uiteindelijk gaat al dit werk naar dezelfde plaats, omdat Spelunky 2 een spel is waar de verschillende speltypen en systemen allemaal erg met elkaar verbonden zijn. Dus wees gerust dat alles wat we doen, of het nu voor PS4 of Steam is, voor één speler of voor meerdere spelers, lokaal of online, een of ander aspect van het spel zal verbeteren waar je in geïnteresseerd bent!"

Mossmouth legde uit dat twee van de drie geplande "grote verbeteringen" voor het spel al klaar zijn, maar ze hebben wat meer tijd nodig om ze te testen en bevestigden dat ze begin december klaar zouden kunnen zijn.

13.58€
Spelunky 2
Spelunky 2
  • Officiële website : Spelunky 2
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : MossMouth
  • Ontwikkelaar : MossMouth
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 29 september 2020
  •     PC : 15 september 2020
  •     PS4 : 15 september 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief