Instant Gaming EU
 
 

Spider-Man: Miles Morales komt in actie voor de feestdagen

Spider-Man: Miles Morales komt in actie voor de feestdagen

PC spelers hebben veel te verwachten met de aankomende Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC port. Een standalone semi-sequel van Spider-Man, Miles Morales ziet de Spider-protege slingeren naar New York City voor zijn eigen reeks avonturen. Bekijk de PC trailer hier:

 

 

Home for the Holidays

Miles heeft een andere stijl en kracht dan de Peter Parker versie van de vriendelijke buurt-spinnenkop. Als tiener is hij fysiek niet zo sterk, maar hij heeft een andere set krachten om hem te helpen. Miles kan voor korte tijd onzichtbaar worden, wat hem een duidelijk voordeel geeft bij het besluipen van boeven. Miles kan met zijn bio-elektriciteit ook een steekvlam afgeven, waarmee hij vijanden op verschillende manieren kan shockeren. Die heeft hij nodig om het op te nemen tegen de schurkachtige Tinkerer en het corrupte megacorp Roxxon.

Een ander belangrijk verschil met zijn voorganger is dat dit spel zich afspeelt in de kersttijd, met sneeuw die het grootste deel van New York bedekt, waardoor de Big Apple een duidelijk blits vakantiegevoel krijgt. Natuurlijk houdt de glamour van Kerstmis de misdaad niet tegen. Er zijn genoeg zijmissies en open-wereld activiteiten voor Miles.

De PC-versie van het spel zal verschillende grafische verbeteringen bevatten, waaronder opties voor belichting, schaduwen en ray tracing. Er is ook een optie voor ultrabrede beeldverhoudingen, maximaal drie monitoren en ondersteuning voor DualSense voor degenen die controllers willen gebruiken. Zonder twijfel zal het spel er geweldig uitzien op de PC.

Het is een perfect moment om Marvel’s Spider-Man: Miles Morales te halen voordat we een voorproefje krijgen van het aankomende Spider-Man 2. Niet alleen zullen Peter en Miles terugkeren, maar het vervolg zal ook fan-favoriete anti-schurk en Spider-man aartsrivaal, Venom.

Miles Morales komt uit op 18 november 2022. Je kunt een Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC key goedkoop krijgen en een zwaai maken door winderig New York City.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief