Stadssim Gord werpt je in een bos dat wordt achtervolgd door gedrochten

Stadssim Gord werpt je in een bos dat wordt achtervolgd door gedrochten

Een van de meest ongebruikelijke sims die onlangs is uitgekomen, Team17's Gord is een stadsmanagement- en overlevingsspel waarin je je volk moet leiden om te overleven in een ruw en verboden land. Het lijkt op Diablo gemengd met Age of Empires met een vleugje Darkest Dungeon. Bekijk de trailer van "They Call It Gord" hier:

 

 

Jij hebt de leiding over de nederzetting Gord, een schamele stad bewoond door een gehard volk dat bekend staat als de Tribe of Dawn. Zoals bij elke stadsbouwer-sim moet je het voedsel, het onderdak, de veiligheid en het geluk van je dorpelingen beheren, terwijl je probeert hun leven uit te breiden en te verrijken. 

Helaas maakt het bos het je niet gemakkelijk. Naburige stammen zullen je nederzetting bestormen en je dorpelingen afslachten. Erger nog, monsters uit de Slavische folklore zwerven door het bos en azen op onoplettende mensen. En er liggen nog ergere bedreigingen op de loer in het bos, mysterieuze krachten die je kwaad willen doen.

Helaas moet je je dorpelingen op pad sturen voor het welzijn van de nederzetting. Dat kan de jacht op monsters zijn, het stoppen van een plaag of het ontdekken van de mysteries van de Ouden. Hoe dan ook, je mensen zijn geen Witchers. Je zult ze moeten bewapenen en hun Burden en Sanity meters in de gaten moeten houden. Je kunt technologie onderzoeken, tot de goden bidden en de krachten van je stadsheks gebruiken om je te helpen. Spreuken kunnen je aanval vergroten, je dorpelingen verdedigen of dodelijke beesten in bedwang houden, maar vergeet niet dat het een duistere wereld is en dat de prijs voor magie hoog is.

Gord heeft nog geen vaste releasedatum, maar het spel komt in de zomer uit voor de PC. Als je zin hebt om dorpelingen in leven te houden in een bos vol dodelijke monsters, houd dan onze prijsvergelijker in de gaten voor een betaalbare prijslijst van een Gord PC-sleutel.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

14.30€
Gord
Gord
Reward Event Immerse yourself in the war-torn universe of Warhammer 40,000: Rogue - 100
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief