Eneba COM
 
 

STALKER 2 kan nog dit jaar uitkomen

STALKER 2 kan nog dit jaar uitkomen

Ondanks dat het een van de meest langverwachte shooters van de afgelopen jaren is, heeft de ontwikkeling van STALKER 2: Heart of Chornobyl onderbroken, waardoor de release van het spel meerdere keren werd uitgesteld. De situatie in Oekraïne heeft de studio niet geholpen, die gedwongen werd haar inspanningen te vermenigvuldigen om te proberen het spel af te maken. Met zo'n scenario achter de rug bleek de oorspronkelijk aangekondigde releasedatum voor het spel een onmogelijk doel, maar er is nog steeds hoop en het legioen fans dat wacht om het spel te spelen, kan misschien van STALKER 2 genieten voordat het huidige jaar ten einde loopt.

Alles wijst naar december volgend jaar

De release van STALKER 2: Heart of Chornobyl staat volgens de Steam-pagina van het spel momenteel gepland voor volgend jaar december. Ontwikkelaar CSG Game World kan de lancering van het spel misschien nog dit jaar halen, want de studio heeft officieel bevestigd dat het vervolg op STALKER: Call of Pripyat deze maand speelbaar zal zijn op Gamescom. Ondertussen heeft distributeur Plaion STALKER 2 genoteerd met een releasedatum van 1 december. Daar is natuurlijk nog geen officiële bevestiging van. Hopelijk weten we meer tijdens de Gamescom van dit jaar, die de laatste week van deze maand plaatsvindt in Duitsland.

 

 

STALKER 2: Heart of Chornobyl brengt ons terug naar de Exclusion Zone in een nieuw avontuur waarin we het opnemen tegen de verschrikkingen die verborgen liggen in de radioactieve zone die is overgebleven als gevolg van het verwoestende ongeluk dat Chornobyl en omgeving heeft besmet. Hoewel het vrijwel onmogelijk is om daar zonder bescherming te overleven, wordt de Zone vaak betreden door Stalkers die op zoek zijn naar waardevolle voorwerpen, maar het is een gevaarlijke plek die veel geheimen en bedreigingen verbergt.

Je kunt nu al een goedkope STALKER 2: Heart of Chornobyl code voor PC en Xbox Series X/S pre-orderen met onze prijsvergelijker als je het spel wilt spelen zodra het beschikbaar is.

32.98€
STALKER. 2
STALKER. 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief