Eneba COM
 
 

Stardew Valley 1.6 update is nu uit

Stardew Valley 1.6 update is nu uit

Stardew Valley is een boerderij sim videospel ontwikkeld door Eric "ConcernedApe" Barone. Spelers nemen de rol aan van een personage dat de vervallen boerderij van hun overleden grootvader erft in een plaats die bekend staat als Stardew Valley. Stardew Valley heeft een open einde. Spelers kunnen gewassen verbouwen, vee houden, vissen, koken, mijnen delven, foerageren en omgaan met de dorpsbewoners, inclusief de mogelijkheid om te trouwen en kinderen te krijgen.

Sinds de release in 2016 op Windows heeft Stardew Valley veel positieve feedback gekregen en een grote spelersgroep opgebouwd. In de afgelopen vier jaar zijn er talloze grote updates en verbeteringen doorgevoerd, waardoor de algehele ervaring is verbeterd en het spel nog boeiender en interactiever is geworden. Op de 8e verjaardag van Stardew Valley kondigde Eric Barone officieel de releasedatum aan voor de nieuwste update van het spel, versie 1.6. Zoals hij in eerdere berichten op zijn twitter al liet doorschemeren, belooft deze nieuwste update veel belangrijke veranderingen en toevoegingen aan het spel.
 

Enkele veranderingen:

  •     Een nieuw groot festival
  •     Twee nieuwe minifestivals
  •     Een nieuw milieu-evenement
  •     Honderden nieuwe dialoogregels
  •     Een nieuw eindspelvaardigheidssysteem
  •     Nieuwe gewassen, knutselspullen, meubels en meer
  •     Een nieuw boerderijtype: Meadowlands boerderij
  •     Meerdere huisdieren
  •     En meer

Deze update is bedoeld om zowel nieuwkomers als doorgewinterde spelers een nieuwe ervaring te bieden. Als je deel uitmaakt van de modding community of graag mods gebruikt, kun je je zorgen maken dat de 1.6 update fundamentele veranderingen in de code van Stardew Valley zal introduceren, waardoor mogelijk meerdere mods kapot zullen gaan tenzij ze worden bijgewerkt om compatibel te zijn met de nieuwste versie. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want Eric Barone heeft zelf een lijst uitgebracht met meer dan 1000 mods die compatibel zijn met de 1.6 patch van Stardew Valley.

Stardew Valley 1.6 update is nu beschikbaar op alle platforms. Kun jij van het land leren leven en deze overwoekerde velden omtoveren tot een bloeiend thuis? Gebruik de prijsvergelijker van dLcompare om de beste prijs voor Stardew Valley te vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief