Stardew Valley krijgt nieuwe functies

Stardew Valley krijgt nieuwe functies

Stardew Valley is een landbouwsimulatiespel dat sinds 2016 meer dan 10 miljoen fans heeft verrukt. Hoewel het op geen enkele manier een realistische simulator is, biedt het de spelers genoeg boerderijgerelateerde activiteiten en laat het ze hun eigen boerderij beheren en ontwikkelen terwijl ze zich bezighouden met sociale activiteiten met andere inwoners van Stardew Valley. De ontwikkelaars hebben veel nieuwe functies toegevoegd die het spel nog leuker maken in de afgelopen vier jaar, maar er komen er nog meer bij in een nieuwe update die zeer binnenkort zal komen.

De 1,5 update voor Stardew Valley bevat een split-screen samenwerkingsmodus waarmee je je avonturen kunt delen met een vriend. Het komt ook met een gloednieuw Advanced Game Options menu dat door ontwikkelaar Eric "ConcernedApe" Barone op Twitter is getoond.

 

 

Nadat de 1.5 update is geïmplementeerd, kun je een nieuwe boerderij op het strand creëren. Hoewel het in de meeste opzichten net als elke andere boerderij zal functioneren en je alle gewassen in het zand kunt planten en verbouwen, is er één groot verschil als je het vergelijkt met boerderijen in elk ander type terrein: sprinklers werken niet op het zand. Dit betekent dat je meer moeite moet doen om je gewassen te besproeien als je besluit om ze op het strand te planten. De verandering is belangrijk dat Eric Barone er ook commentaar op heeft gegeven:

"Ik weet dat het misschien controversieel is, daarom geef ik iedereen een waarschuwing. Ik hou zelf wel van water geven met de hand. Als je de hele update doorloopt, besef je misschien dat de sprinklerrestrictie in de context niet zo erg is..."

Of je nu graag je gewassen met de hand water geeft of niet, update 1.5 brengt een aantal leuke toevoegingen aan Stardew Valley. Het is al beschikbaar op de PC, en de console-versie zal begin 2021 beschikbaar zijn.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief