Stray Gods is een interactieve musical over Griekse mythen

Stray Gods is een interactieve musical over Griekse mythen

Stray Gods, ontwikkeld door Summerfall Studios, is een pittige verhalende rollenspelmusical die inspiratie put uit de Griekse mythologie, en komt in augustus uit. Begonnen als een crowdfunded spel, is Stray Gods met sprongen vooruit gegaan en bevat nu een verbazingwekkende reeks componisten en stemacteurs zoals Laura Bailey, Troy Baker, Lauren "Lolo" Spencer, Ashley Johnson, Felicia Day, Anthony Rapp, Erika Iishi, Rahul Kohli en meer. Bekijk nu de trailer van Stray Gods: The Roleplaying Musical:

 

 

Goddelijke inspiratie

Stray Gods volgt Grace, een college dropout en lid van een worstelende band, die plotseling begiftigd wordt met de kracht van een Muze. Ze ontdekt ook dat Griekse goden als Zeus, Apollo, Persephone en Pan in de moderne tijd bestaan. Op de een of andere manier moet ze grip krijgen op haar nieuw verworven krachten en ontdekken wat er gebeurd is met Calliope, de vermoorde Muze wiens krachten ze geërfd heeft. Tegelijkertijd moet ze haar plaats in de wereld zien te vinden zoals elke jongere dat vandaag de dag zou doen.

Stay Gods is een verhaalgedreven spel zoals Life is Strange en The Wolf Among Us, maar is uniek door zijn muzikale uitgangspunt. De dialoogkeuzes die je in het spel maakt, worden uitgevoerd in een lied - je krijgt bijvoorbeeld in het begin een muzikaal duel met Pan, en de antwoorden die je kiest worden verweven in het liednummer. Je keuzes geven ook vorm aan het karakter van Grace, of ze slim, beschermend of agressief is.

De liedjes zelf zijn gemaakt door veelgeprezen componisten: Popster Montaigne, de Australische comedy groep Tripod, en Austin Wintory (Journey, The Banner Saga, en Abzu).

Stray Gods klinkt alsof het een unieke narratieve ervaring wordt en we hoeven er niet lang op te wachten - het verschijnt op 3 augustus voor de PC via Steam. Als je houdt van geweldig karakterontwerp, Griekse mythologie en onderhoudende muzieknummers, kijk dan vandaag nog naar onze prijslijst voor een Stray Gods: The Roleplaying Musical PC key.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief