Super Bomberman R 2 krijgt goud

Super Bomberman R 2 krijgt goud

Het verrassende vervolg op Konami's bombastische partyspel is klaar om op het toneel te exploderen Super Bomberman R 2 is goud gecertificeerd en komt op 12 september fysiek uit voor de PC en consoles, en een dag later digitaal. Bekijk de lanceringstrailer van Super Bomberman R 2 hier:

 

 

Een explosieve gebeurtenis

Konami viert 40 jaar arcadespelfranchise met de release van Super Bomberman R 2, waarvan het bedrijf beweert dat het de grootste hoeveelheid inhoud in de serie bevat. Dat lijkt inderdaad het geval te zijn, gezien het aantal beschikbare single- en multi-player modes in vergelijking met zijn voorganger.

De nieuwste is "Castle Mode", een ongebruikelijk speltype waarin een team van 15 probeert een kasteel binnen te vallen en te bezetten dat door slechts één speler wordt verdedigd. De indringers zullen proberen elke kist in het kasteel te openen, terwijl het de taak van de bewaker is er minstens één intact te laten. Verwacht dat elke ronde absoluut chaotisch wordt. Je kunt ook aangepaste kasteellevels maken met de Stage Editor om te delen met de Super Bomberman gemeenschap. 

Vervolgens hebben we de "Solo-bomb" modus, een verhaalgedreven spel voor één speler waarin spelers een ras genaamd Ellons ontmoeten en bevriend raken en helpen het universum te redden.

De andere standen zijn "Standaard", de klassieke Bomberman-vechtstand; "Grand Prix", waarin twee teams tegen elkaar uitkomen, en; "Battle Royale", waarin 64 spelers vechten om Bomber One te worden. Je kunt ook een Grade match spelen tegen een online tegenstander of offline gaan om met vrienden te spelen met behulp van extra controllers.

Super Bomberman R 2 lanceert op 12 september 2023 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC via Steam. Je kunt een Super Bomberman R 2 Steam key pre-orderen tegen de beste prijzen in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief