Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Super Meat Boy Forever heeft een releasedatum

Super Meat Boy Forever heeft een releasedatum
14 dec. 2020 10:02

De aankondiging van Super Meat Boy Forevervond vrij lang geleden plaats, maar sindsdien zijn we ons bewust gebleven van een mogelijke verschijningsdatum. Het is nogal een verwachte titel, want de Super Meat Boy serie is vrij populair onder de fans van de platformgames. Met zijn snelle en soms hectische gameplay en een unieke kunststijl is Super Meat Boy een cultgame geworden en het aankomende vervolg zal een gloednieuwe ervaring bieden. Oorspronkelijk was Super Meat Boy Forever bedoeld als een versie van het originele spel voor mobiele telefoons, maar na vijf jaar in ontwikkeling is het geleidelijk aan een volwaardig nieuw spel geworden dat de avonturen van Meat Boy en Bandage Girl zal voortzetten.

In Super Meat Boy Forever, de schurk uit de serie, heeft Dr. Fetus Meat Boy en Bandage Girl's nakomelingen, Nugget, ontvoerd en beide helden zullen door veel gevaarlijke levels moeten navigeren om de vervelende valstrik te vermijden die het kwaadaardige meesterbrein in hun weg heeft gezet. Zoals gewoonlijk, als een van hen in contact komt met een van de gevaren op hun pad, zullen ze onmiddellijk sterven en moeten ze opnieuw beginnen vanaf het begin van het podium. Natuurlijk zullen onze helden ook in staat zijn om vijanden te slaan en te schoppen en door de levels heen te rennen om verder te komen. Elk van de levels in Super Meat Boy Forever wordt willekeurig gegenereerd, dus de herspeelbaarheid van de titel zal vrij hoog zijn en het is onwaarschijnlijk dat je twee levels ziet die er hetzelfde uitzien.

 

 

De release van Super Meat Boy Forever is gepland voor 23 december, dus je hoeft niet veel langer te wachten als je een fan bent van de serie. Het zal beschikbaar zijn op PC via Epic Games Store. We weten nog niet wanneer het precies op andere platformen zal verschijnen, maar het zou in 2021 naar Steam komen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief