Surviving Mars komt weer tot leven met een gratis update

Surviving Mars komt weer tot leven met een gratis update

Het is ongeveer drie jaar geleden dat Surviving Mars verscheen en we hebben de laatste tijd niet veel meer gehoord over de uitdagende simulator die ontwikkeld werd door de makers van de Tropico serie. De kolonisatie van de Rode Planeet is een tamelijk moeilijke opgave gebleken, maar veel spelers zijn er inmiddels in geslaagd een bloeiende kolonie te stichten en hun invloedssfeer op het oppervlak van Mars uit te breiden. Haemimont Games heeft de ontwikkeling van het spel opgegeven en nu heeft Abstraction het overgenomen. Als gevolg van deze verandering hebben we eindelijk een update over de release van extra inhoud voor Surviving Mars in de komende maanden.

 

 

Surviving Mars krijgt zeer binnenkort een nieuwe update die je nieuwe mogelijkheden in de planeet laat verkennen, door er een toeristisch knooppunt van te maken dat bezoekers van de Aarde zal ontvangen en hen op gloednieuwe manieren zal vermaken. Je zult allerlei voorzieningen kunnen bouwen om de perfecte vakantieplek te creëren, waaronder hotels, pretparken, en meer. Je zult ook RC safari's kunnen organiseren om ze de mooiste vergezichten op de planeet te laten zien. De update voegt ook een nieuwe "tevredenheid" statistiek toe die nuttig zal zijn om de mate van geluk van je klanten te meten, zodat je de nodige aanpassingen kunt doen. Hun betaling zal afhangen van hun mate van tevredenheid, dus je kunt die maar beter hoog houden.

Samen met de gratis Toeristen Update die zeer binnenkort verschijnt, is er een nieuw In-Dome Building Pack beschikbaar voor Surviving Mars. Deze DLC voegt tal van nieuwe bouwmogelijkheden toe, waaronder Medische Post, Ziekenhuis, Veiligheidspost, Grote Kwekerij, Slimme Appartementen, en meer.

 

 

Het is goed om te zien dat Surviving Mars wat aandacht begint te krijgen van de ontwikkelaars, en we verwachten dat er in de toekomst nog meer inhoud naar het spel komt, want het biedt een leuke simulatie-ervaring die je moet bekijken als je een fan bent van het genre.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief