Instant Gaming EU
 
 

Swarm Grinder is de nieuwe horde shooter op Steam

Swarm Grinder is de nieuwe horde shooter op Steam

Sinds Vampire Survivors is uitgebracht is het aantal horde auto shooters op Steam exponentieel toegenomen. De aangeboren hoge herspeelbaarheid van de titels in het genre door hun basis roguelike mechanics heeft ze ongelooflijk
ongelooflijk populair gemaakt en Swarm Grinder is daar het nieuwste voorbeeld van. In het nieuwe spel van Last Bite Games neem je het op een nieuwe en spannende manier op tegen hordes monsters, die op de een of andere manier doen denken aan Deep Rock Galactic Survivor. In plaats van door rotsen te graven om door de kaart te navigeren terwijl je de meedogenloze aanval van vijanden weerstaat, komen de vijanden in Swarm Grinder rechtstreeks voort uit de omgeving die je vernietigt terwijl je je door de kaart beweegt.

Innovatieve mechanica

In Swarm Grinder kruip je in de huid van een mech-piloot die Bioshards moet halen uit labyrintische mijnsystemen die worden geteisterd door buitenaardse levensvormen. Die buitenaardse levensvormen verschijnen in de vorm van cellen die wachten om uit te komen, en jouw acties veroorzaken dat terwijl je door een procedureel gegenereerde kaart vol met cellen navigeert. Het addertje onder het gras? Deze cellen kunnen zich na verloop van tijd verspreiden, waardoor je missie nog uitdagender wordt. In Swarm Grinder vecht je in een permanente race tegen de klok tegen hordes vijanden die je zelf laat verschijnen. Het kiezen van een geschikt pad om je vijanden wakker te maken terwijl je door elke kaart navigeert en een constante aanval overleeft, is een missie die snelle reacties, een goede strategie en een beetje geluk vereist.

 

 

Een groot deel van je vooruitgang in Swarm Grinder wordt bepaald door de manier waarop je je mech upgradet. Als je een kaart uitspeelt, speel je een aantal actieve en passieve vaardigheden vrij die je kunt upgraden. Je kunt er in totaal vijf uitrusten en ze bepalen allemaal de manier waarop je tegen de buitenaardse insecten vecht. Het spel laat je ook kiezen tussen drie verschillende personages en bevat verschillende eindbazen, levels en soorten vijanden. De pixel-art graphics en unieke gameplay mechanica zorgen ervoor dat je talloze uren aan het scherm gekluisterd zult zitten.

Swarm Grinder was beschikbaar in Early Access, maar de definitieve versie van het spel is onlangs uitgebracht. Deze versie introduceerde nieuwe voorwerpen en gadgets en de figuur van een Operator die dienst doet als metgezel die je door het spel gidst. Als je dit nieuwe juweeltje van het bullet hell-genre wilt ontdekken, gebruik dan onze prijsvergelijker om vandaag nog een Swarm Grinder Steam key te kopen en maak je klaar om aliens te vernietigen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief