Instant Gaming EU
 
 

Vampire Survivors

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Vernietig de horde ondoden in dit gotische horror-actiespel, Vampire Survivors. Een ode aan de Castlevania serie, je speelt als vampierjagers die een leger van zombies, skeletten en erger proberen uit te roeien.



    Speel in een vereenvoudigde omgeving met roguelike mechanica. Je kiest een personage en springt meteen in de strijd. Meteen zul je merken dat je omringd bent door vijanden die in aantal toenemen en sterker worden naarmate de tijd verstrijkt: eerst vleermuizen, dan skeletten, spoken, weerwolven, dodelijke planten, vampiers en erger!



    Je personage valt automatisch aan, dus je hoeft alleen maar over de kaart te manoeuvreren en geld, kristallen, power-ups en voorwerpen te verzamelen die je helpen zo lang mogelijk te overleven. Je kunt de klassieke Castlevania wapens verzamelen, zoals zwepen, wijwater, bijbels, dolken en klokken die de tijd stilzetten. Je kunt ze allemaal versterken door meer van hetzelfde voorwerp te verzamelen. Als je het lang volhoudt voordat je sterft, kun je unieke voorwerpen en zelfs nieuwe personages vrijspelen. Uiteindelijk kun je kiezen uit maximaal 7 personages.



    Je ontkomt niet aan de dood in Vampire Survivors. Het enige wat je kunt doen is zo veel mogelijk geld verzamelen en zo veel mogelijk voorwerpen vrijspelen voor de volgende run. Het is simpel, ongecompliceerd en absoluut verslavend!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Vampire Survivors

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Vampire Survivors

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief