Instant Gaming EU
 
 

Tales of the Neon Sea is gratis op de PC

Tales of the Neon Sea is gratis op de PC

Je hebt echt geen grote AAA titel nodig om plezier te beleven aan het spelen van videospelletjes. Soms dient een goed idee als basis om een spannend avontuur te maken dat je een tijdje aan het scherm gekluisterd houdt, en Tales of the Neon Sea is precies dat. Dit cyberpunk avontuur plaatst je in de schoenen van Rex, een voormalige politieman die nu als privé-detective werkt in een dystopische wereld. Je hebt veel ervaring met het oplossen van misdaden en dat is iets wat ook op jezelf zijn weerslag heeft gehad. Verschillende delen van je lichaam zijn vervangen door cybernetische implantaten. Die stukjes techniek verlenen je bijzondere vermogens die heel nuttig zijn in je werk.

In Tales of the Neon Sea navigeer je door verschillende scenario's van een futuristische stad terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen die je helpen een misdaad op te lossen. Je zult gebruik moeten maken van je verbeterde vermogens om een grote verscheidenheid aan puzzels op te lossen naarmate je verder komt in je onderzoek. De spelmechanismen zijn vrij eenvoudig, maar de hele ervaring gaat gepaard met een aangrijpend en intrigerend verhaal dat je langzaam in de ban houdt. Bij je pogingen heb je de meest ongewone assistent, William de zwarte kat, die van grote hulp zal zijn omdat hij op plaatsen kan komen waar jij niet bij kunt. Als je in een scène voldoende aanwijzingen verzameld hebt, krijg je toegang tot een minispel waarin je verschillende tandwieltjes in een horloge moet plaatsen om het te laten werken, waardoor je volgens je deducties te weten komt wat er op een bepaald moment gebeurd is.

 

 

Tales of the Neon Sea is een onderhoudend avontuur waarin mysterie een prominente rol inneemt. Je kunt nu het volledige spel gratis op de PC krijgen en het voor altijd houden. Het enige wat je hoeft te doen is naar de Epic Games Store te gaan, in te loggen met je account, en het spel gratis te claimen. Je hebt tot volgende week donderdag om je exemplaar van Tales of the Neon Sea te bemachtigen, want op die datum wordt het vervangen door een ander spel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief