Instant Gaming EU
 
 

Tales of the Shire is officieel onthuld

Tales of the Shire is officieel onthuld

The Lord of the Rings staat om veel dingen bekend. Om de fantastische middeleeuwse setting, de strijd tussen mensen, elfen en dwergen tegen orcs, goblins en draken. Voor de majestueuze baard van Gandalf terwijl hij door de uitgestrekte landen van Midden-Aarde rijdt en voor alle epiek die alleen een high fantasy-werk kan brengen. Uitgever Private Division wilde echter het spectrum omgooien en spelers een kant van het universum van J.R.R. Tolkien bieden die in games niet vaak wordt bezocht: het knusse en bescheiden leven van de Hobbits in Tales of the Shire.

In een officiële trailer laat de uitgever zien hoe Tales of the Shire eruitziet en hoe spelers hun kleine hoekje in The Shire kunnen beheren en verzorgen.

 

 

Tales of the Shire wordt uitgegeven door Private Division, bekend van spellen als No Rest for the Wicked en The Outer Worlds, en ontwikkeld door Wētā Workshop. In Tales of the Shire speel je als Hobbit, kun je je uiterlijk personaliseren en je kleden in je beste Hobbit-kleding met verschillende aanpassingen. Het zal mogelijk zijn om je eigen huis in te richten en aan te passen met behulp van een rastervrije plaatsing om meubels en huisdecor naar wens te plaatsen. Dit gebeurt allemaal in Bywater terwijl je je vestigt in je serene huis voor de broodnodige rust.

Het spelverloop van Tales of the Shire lijkt op dat van een landbouwsimulatiespel. Spelers moeten vissen, tuinieren en foerageren om hun provisiekast aan te vullen. Elk seizoen biedt andere gewassen en bloemen. Hobbits brengen veel tijd door in de warme keuken met het uitproberen van nieuwe recepten voor het avondeten. Een etentje organiseren met mede-Hobbits en maaltijden delen met genodigden om nieuwe relaties te creëren is ook mogelijk.

En voor degenen die genieten van The Lord of the Rings vanwege de enorme cast, weet dat het in Tales of the Shire, naarmate het verhaal vordert, mogelijk zal zijn om iconische personages en bekende Hobbitfamilies te ontmoeten om te ruilen voor upgrades voor vaardigheden, kleding, huis en meer. Deze iconische personages zijn echter een geheim achter gesloten deuren, dus we zullen moeten wachten op de release van Tales of the Shire, nog steeds in 2024, om te ontdekken wie ze zijn.

Tales of The Shire is er om te laten zien dat Midden-aarde niet alleen draait om strijd en chaos. Er is nog steeds ruimte voor een ontspannen en plezierig leven. Als je wilt zien hoe het vrolijke Hobbit-leven eruitziet, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen voor Tales of the Shire, die er binnenkort aankomt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief