Tales of the Shire is een nieuwe kijk op het Lord of the Rings-universum

Tales of the Shire is een nieuwe kijk op het Lord of the Rings-universum

Private Division heeft een nieuwe game aangekondigd die zich afspeelt in het universum van J.R.R. Tolkien. Tales of the Shire is aangekondigd via Twitter en het belooft een nieuw avontuur te worden dat je meeneemt naar het thuisland van de Hobbits. De romans van Tolkien zijn altijd een belangrijke inspiratiebron geweest voor makers van videogames, maar ze begonnen pas echt te schitteren nadat de films die geïnspireerd waren op diezelfde romans waren uitgebracht. Daarna is de populariteit van Frodo, Aragorn, Legolas, Gimli, Sam en de andere hoofdpersonen in het verhaal van de Ene Ring exponentieel toegenomen en ze vormen allemaal een levendig beeld in de hoofden van alle fans van videogames.

Een eindeloze bron van inspiratie

Van de vele titels die de afgelopen jaren zijn uitgebracht, zijn Middle-Earth: Shadow of Mordor en het vervolg daarop, Middle-Earth: Shadow of War schitteren met hun eigen glans en steken boven de anderen uit door hun intense gameplay en spannende functies, waaronder een uniek systeem dat je vijanden in de loop der tijd laat evolueren om je een exclusieve ervaring te bieden. Recentere versies van de serie, zoals The Lord of the Rings: Gollum, verkennen paden die nog niet in de boeken zijn behandeld, waardoor de fans een wereld vol nieuwe mogelijkheden ontdekken terwijl ze meer leren over een van de populairste fantasy-universums ooit gecreëerd.

 

 

De ontwikkelaar van Tales of the Shire heeft nog geen informatie onthuld over wat voor soort spel het wordt. In de enige informatie die beschikbaar is, staat dat "je gezellige Hobbit-leven wacht in Tales of the Shire, een hartverwarmend, nieuw The Lord of the Rings-spel". Het ziet er niet naar uit dat Tales of the Shire een spannend, op actie gebaseerd avontuur wordt met veel gevechten, maar dat zullen we nooit weten totdat er meer informatie beschikbaar is. De ervaring van Private Division met het maken van spellen als The Outer Worlds en Kerbal Space Program 2 is in ieder geval genoeg om te garanderen dat het nieuwe spel het bekijken waard is.

We houden Tales of the Shire de komende maanden voor je in de gaten. De release van het spel staat gepland voor 2024. Als je op zoek bent naar een ander soort avontuur met een hobbit in de hoofdrol, kijk dan eens in onze prijsvergelijker om The Lord of the Rings: Gollum goedkoop te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief