Het schattige spel Tchia heeft de mijlpaal van 1 miljoen spelers bereikt

Het schattige spel Tchia heeft de mijlpaal van 1 miljoen spelers bereikt

Ontwikkelaar Awaceb en uitgever Kepler Interactive hebben vandaag aangekondigd dat het prachtige open-wereld eilandavontuur Tchia zes weken na de lancering met lovende kritieken in de harten en hoofden van meer dan 1 miljoen spelers terecht is gekomen op PlayStation consoles en PC. Om deze mijlpaal te vieren heeft Awaceb een gloednieuwe accolades trailer uitgebracht en pre-orders geopend voor een nieuwe PS4 en PS5 fysieke versie van Tchia, die 18 juli lanceert.

Je kunt de Accolades trailer en de gedachten van critici over Tchia bekijken:

 

 

Awaceb's gloednieuwe fysieke versie van Tchia, gedistribueerd in samenwerking met Maximum Games, komt op 18 juli uit op PS4 en PS5. De fysieke Oléti-editie bevat een cosmeticapakket geïnspireerd op de spellenfamilie van Kepler Interactive. Pas je boot, ukelele, zweefvliegtuig en zelfs Tchia's outfit aan met voorwerpen en looks uit Kepler's reeks spellen, waaronder Sifu, Scorn, Flintlock: The Siege of Dawn, en op Cat Quest geïnspireerde ontwerpen. 

Tchia plaatst spelers in de schoenen van een jonge avonturierster, Tchia, die op pad gaat om haar vader te redden uit de greep van de tirannieke heerser van de archipel, Meavora. Met een leger van hersenloze volgelingen, de Maano genaamd, moeten spelers hun creativiteit en enkele mystieke hulpmiddelen - waaronder zielsspringen en een magische ukelele - gebruiken om de stoffen wezens voor eens en altijd te verslaan. Onderweg worden de spelers ondergedompeld in een wereld die is geïnspireerd op het kleine eiland New Caledonia, van de unieke bezienswaardigheden en biomen tot de unieke cultuur van de mensen die er hun thuisbasis hebben. Tchia wordt door critici geprezen om zijn charmante op fysica gebaseerde zandbak die smeekt om verkend te worden en het gevoel van kinderlijke verwondering, en biedt een adembenemende kijk op een deel van de wereld dat velen nog nooit hebben gezien.

 

 

Met haar inherente Soul-Jumping krachten kan Tchia de controle nemen over bijna elk voorwerp of dier dat ze kan vinden om haar een voorsprong te geven in gevechten en verplaatsingen. Van vliegen als een vogel om bergtoppen te bereiken, naar de diepten van de oceaan duiken als een dolfijn, tot Meavora's hersenloze volgelingen in brand steken als een lantaarn, spelers maken van de omgeving het ultieme gereedschap.

Nieuw-Caledonië is inderdaad een piepklein eilandje midden in de Stille Oceaan en geen fictieve plaats. De settings en omgeving van Tchia zijn geïnspireerd op het eiland, en alle opgenomen muziek, koren en stemacteerwerk zijn uitgevoerd door lokale artiesten uit Nieuw-Caledonië.

Tchia is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store. Wil je een hartverwarmend avontuur omgeven door gezelligheid beleven, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Tchia en verken naar hartenlust.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

10.79€
Tchia
Tchia
  • Officiële website : Tchia
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Vertelling
  • Uitgever : Awaceb
  • Ontwikkelaar : Awaceb
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 maart 2023
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief