Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Terraria krijgt een enorme update

Terraria krijgt een enorme update
NEWS29 sep. 2022 12:00

Het is al meer dan elf jaar geleden dat Terraria uitkwam en de jongens van Re-Logic Studio lijken niet zonder ideeën te zitten om nieuwigheden aan hun spel toe te voegen. Dit indie-overlevingsspel met een diepe focus op crafting is sinds het uitkwam sterk geëvolueerd en groter en beter geworden. Het spel heeft de aandacht weten te trekken van meer dan 46 miljoen spelers, en een enorme gemeenschap steunt het. Daarom is het niet verwonderlijk dat de ontwikkelaars het willen blijven uitbreiden met nieuwe functies. De Labor of Love update van vandaag introduceert veel veranderingen, waarvan vele zijn overgenomen van suggesties van spelers, en een hoop foutoplossingen.

Er zijn verschillende nieuwe wereldzaden, waaronder een die de wereld op zijn kop zet voor wat grappige interacties, en de Zenith wereldzaad, die de beste eigenschappen van alle andere combineert. Een andere interessante nieuwigheid is dat je in Terraria nu drie afzonderlijke inventaris loadouts voor je personage kunt maken. Je hoeft dan niet meer eindeloos te klikken om items te verwisselen, afhankelijk van of je bijvoorbeeld aan het bouwen of vechten bent. Ook stapelen de meeste voorwerpen nu tot 999, wat enorm helpt bij het inventarisbeheer.
 

 

 

De Labor of Love update herwerkt ook de melee gevechten in Terraria. Er zijn veel balanswijzigingen toegepast en er zijn ook enkele specifieke mechaniekwijzigingen doorgevoerd. Je kunt nu je eigen doordringende projectielen niet meer blokkeren met een projectielzwaard als je doelwit zich op point blank range bevindt.

Bouwers kunnen ook gebruik maken van 25 nieuwe soorten blokken en muren, evenals nieuwe coatings en bouwgereedschap, voor een totaal van meer dan 300 nieuwe voorwerpen om mee te experimenteren in het spel.

Al met al is de Labor of Love update een enorme gratis toevoeging die nu al beschikbaar is. Het maakt Terraria nog beter met veel kwaliteit van leven chanes. Als je het wilt uitproberen, bezoek dan onze prijsvergelijker om je Terraria code goedkoop te vinden voor alle beschikbare platforms.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief