Instant Gaming EU
 
 

The Crew Motorfest neemt je mee naar Hawaï voor een geweldige reis

The Crew Motorfest neemt je mee naar Hawaï voor een geweldige reis

Ubisoft heeft ons tijdens de laatste Ubisoft Forward eindelijk een blik gegund op het nieuwe deel in de iconische raceserie. The Crew Motorfest werd tijdens het evenement getoond en het ziet er behoorlijk goed uit, vooral als het gaat om het scenario waarin de game zich afspeelt. Het eiland O'ahu, Hawaï, is een paradijs op aarde en een geweldige plek om op topsnelheid te racen met je favoriete auto. Natuurlijk is er veel meer dan dat in The Crew Motorfest, want het spel is gemaakt om je onder te dompelen in de vele takken van de autocultuur.

Meer dan racen alleen

The Crew Motorfest verschilt aanzienlijk van zijn voorganger en brengt een reeks nieuwigheden. Fans van het genre zullen merken dat het zich heeft laten inspireren door bepaalde functies in andere series, zoals Forza Horizon, en dat is niets om je voor te schamen, want het helpt de game om een boeiendere ervaring te bieden. The Crew Motorfest bevat een reeks evenementen die bekend staan als Playlists en die fungeren als kleine campagnes. Deze richten zich op bepaalde aspecten van de autocultuur en verbeteren je spelervaring met uitdagingen en activiteiten om speciale beloningen vrij te spelen.

 

 

Natuurlijk is de setting erg belangrijk in een game als deze, en The Crew Motorfest haalt daar het beste uit door je te laten racen in prachtige en unieke landschappen, zoals de met zand bedekte stranden en het dichte regenwoud, en zelfs de hellingen van een vulkaan.

Op het gebied van autodiversiteit is The Crew Motorfest ongeëvenaard, met meer dan 600 auto's waarin je kunt rijden. Je kunt zelfs je autocollectie importeren uit de vorige game in de serie, The Crew 2.

Met al deze functies en meer is The Crew Motorfest erop gericht om de serie nog veel langer in leven te houden. De release van het spel staat gepland voor 14 september op PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One en PC. Zoals gewoonlijk kun je de beste deals voor The Crew Motorfest codes al vinden met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : The Crew Motorfest
  • Categorieën : Racen
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Ivory Tower
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 14 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief