Ubisoft voert gameplay op in The Crew Motorfest

Ubisoft voert gameplay op in The Crew Motorfest

De ervaringen in The Crew-serie zijn altijd beduidend anders geweest dan die in andere grote franchises in het genre, zoals Forza Horizon en Gran Turismo. Ubisoft slaagde er niet helemaal in om de spijker op de kop te slaan met veel aspecten van de game en spelers klaagden altijd over de ruwe besturing en het feit dat de games te veel op een arcadehal leken in plaats van zich te richten op het leveren van een realistische ervaring. Gelukkig heeft het Franse bedrijf eindelijk naar de community geluisterd en biedt The Crew Motorfest een meer solide ervaring met betere mogelijkheden, althans dat zeggen een flink aantal spelers die hebben deelgenomen aan de recente gesloten bèta.

Er zijn genoeg dingen te doen in O'ahu

The Crew Motorfest heeft misschien nog een lange weg te gaan om zijn concurrenten in te halen op het gebied van graphics en realisme, maar het is een stuk verbeterd op het gebied van gameplay en als hele ervaring. Een nieuwe verandering van scenario laat de spelers het eiland O'ahu in Hawaï verkennen terwijl ze deelnemen aan verschillende uitdagende ervaringen. De introductie van verschillende Playlists, een reeks minicampagnes rond een specifiek thema, draagt bij aan het creëren van een meeslepende ervaring met veel meer dingen te doen dan alleen maar racen om het racen. Je kunt een diepere blik werpen op de Porshe Playlist in de nieuwste gameplayvideo die Ubisoft hieronder heeft vrijgegeven.

 

 

Zoals je kunt zien is The Crew Motorfest trouw aan de geest van de serie en blijft het voornamelijk een arcadespel, maar het lost veel van de tekortkomingen van zijn voorgangers op door nieuwe dingen toe te voegen om te doen in het spel en door de besturing te verbeteren voor een spannendere ervaring.

Natuurlijk, als je op zoek bent naar een hyperrealistische racesimulator kun je net zo goed ergens anders kijken, maar als je op zoek bent naar een spel waarin je gewoon naar hartenlust kunt racen en kunt deelnemen aan coole evenementen, dan is The Crew Motorfest het spel dat je wilt. Zoals gewoonlijk kun je onze prijsvergelijker raadplegen om The Crew Motorfest goedkoop te kopen. De release van het spel staat gepland voor 14 september op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

  • Officiële website : The Crew Motorfest
  • Categorieën : Racen
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Ivory Tower
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 14 september 2023
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief