The Day Before krijgt een bèta in 2023

The Day Before krijgt een bèta in 2023

The Day Before was voorbestemd om een van de grote releases van 2023 te worden. Het nieuwe zombie survival avontuur van Fntastic werd uitgesteld nadat de studio inzag dat het de rechten op de naam van het spel niet bezat, wat als een enorme verrassing kwam voor alle fans die het spel op Steam wishlistden. The Day Before werd vervolgens van Steam verwijderd en verdween zo'n beetje van de radar. In een recent interview onthulde de ontwikkelstudio dat het zich inzet om het spel terug te brengen naar het platform van Valve, ook al ligt de nadruk nu vooral op het afronden van de ontwikkeling en het polijsten van het spel. Ook lijkt het erop dat sommige spelers de functies in de komende post-apocalyptische multiplayer zombieshooter vóór de release kunnen testen dankzij een bèta-evenement.

 

“We understand that many of you have been eagerly waiting for the release of this game, and we want to thank you for your patience and support throughout the development process. We have been working hard to ensure that the game meets our high standards, and we are confident that it will be worth the wait.

As we get closer to the release date, we will be conducting a beta test for the game. This will give players the opportunity to try out the game before it is released and provide valuable feedback that we can use to improve the final product.”

“And for those wondering if the game is gonna be on Steam, it should be on Steam, yes. Team is working on it.”

 

 

The Day Before releasedatum

Volgens Fntastic is de release van The Day Before gepland voor 10 november 2023, en het zal geen vertraging oplopen. Het spel zal beschikbaar zijn op PC, PlayStation 5, en Xbox Series X/S, maar we zullen nog even moeten wachten om te zien of de studio in staat is om het in de schappen van Steam te leggen of niet. Gebruik ondertussen gerust onze prijsvergelijker om de beste deals voor The Day Before codes te bekijken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief