Er is een Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 gratis proefversie beschikbaar

Er is een Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 gratis proefversie beschikbaar

Degenen onder jullie die in de jaren '90 zijn opgegroeid, zijn zeker op de hoogte van Tony Hawk. Hoewel zijn carrière als professioneel skater begon in de jaren tachtig, bereikte hij eind jaren negentig zijn hoogtepunt toen hij als eerste een 900ste opvoerde. In 1999 kreeg Tony Hawk zelfs zijn eigen videospel, Tony Hawk's Skateboarding, dat destijds werd uitgebracht op Playstation, en het jaar daarop op de Nintendo 64 en Dreamcast. Het spel had ook versies op N-Gage en Game Boy Color. Het was een enorme hit onder de gamers en het werd het eerste deel in een lange serie met meer dan 15 spellen tot nu toe.

Het meest recente spel, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, dat op 4 september 2020 werd uitgebracht, is een remake van de eerste twee spellen in de serie, gecombineerd tot één spel. Als je het nog niet hebt gespeeld, kun je het nu en tot 4 januari gratis doen op Xbox One en Xbox Series X / S, gewoon door een bezoek te brengen aan de Microsoft Store.

 

 

Het spel brengt alles terug wat de originele spellen zo succesvol maakte, met bijgewerkte graphics en besturing. In Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 vind je de skaters in het originele rooster, waaronder Tony Hawk, Andrew Reynolds, of Chad Muska, maar ook nieuwe die nog nooit eerder zijn verschenen, zoals Nyjah Huston, Aori Nishimura, en zelfs Riley Hawk, die niemand anders is dan de zoon van Tony Hawk. De originele muziek is ook terug te vinden in Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, samen met iconische locaties.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 brengt nostalgie naar iedereen die de originele spellen heeft gespeeld, maar je hoeft ze niet te kennen om van de remake te genieten. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 is een grote hit. Hij won de Best Sports Game of 2020 in The Game Awards.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief