Eneba COM
 
 

TopSpin 2K25 brengt volgende maand de beste tennissimulatie

TopSpin 2K25 brengt volgende maand de beste tennissimulatie

2K Games heeft een lange geschiedenis van het uitgeven van een breed scala aan sportsimulators die zich richten op het bieden van een realistische en spannende ervaring aan de fans. Titels als NBA 2K24, WWE 2K24 en PGA Tour 2K23 zijn de nieuwste afleveringen in hun respectievelijke series, die de interesse van de fans van de respectievelijke sporten die ze nabootsen hebben vastgehouden. Natuurlijk kon tennis niet ontbreken in dat rijtje, en TopSpin 2K25 komt er binnenkort aan voor de vreugde van alle fans van zo'n populaire sportsimulatieserie. Het spel werd vorige week aangekondigd met een spectaculaire video waarin de nadruk ligt op de realistische beelden en de sterspelers die in het spel aanwezig zullen zijn.

Doe mee met je favoriete sterspelers

In TopSpin 2K25 kun je trainen met de legendarische speler John McEnroe om je vaardigheden te verbeteren en een echte kampioen te worden. Het spel bevat een spannende MyCareer-modus waarin je in de huid kruipt van een professionele speler die een Grand Slam-kampioen wil worden. Je kunt je eigen speler creëren en aanpassen en deelnemen aan een spannende competitie waarin je het opneemt tegen de beste spelers in uitdagende tennistoernooien, maar het is ook mogelijk om andere spelers over de hele wereld online uit te dagen in de 2K Tour-mode. Als je liever als je favoriete tennisster speelt, bevat TopSpin 2K25 een groot aantal legendarische spelers en rijzende sterren, waaronder Roger Federer, Serena Williams, Carlos Alcaraz, Andre Agassi en meer.

 

 

Op het gebied van gameplay tilt TopSpin 2K25 het naar een nieuw niveau met verbeterde visuals, betere animaties en verbeterde physics om de meest realistische simulatie-ervaring in het genre te leveren. Het spel is een must-have voor alle fans van de sport, ongeacht het platform dat je kiest om te spelen, want het bevat ook crossplay op alle beschikbare platforms. De release van TopSpin 2K25 staat gepland voor 26 april op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Natuurlijk zijn de beste deals om TopSpin 2K25 te pre-orderen al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

39.68€
TopSpin 2K25
TopSpin 2K25
  • Officiële website : TopSpin 2025
  • Categorieën : Sports
  • Uitgever : 2K
  • Ontwikkelaar : Hangar 13
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 25 april 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief