Eneba COM
 
 

Ubisoft kondigt discreet The Division 3 aan

Ubisoft kondigt discreet The Division 3 aan

Ubisoft heeft ons verrast met de aankondiging van The Division 3 in een persbericht over een heel andere zaak. In de oorspronkelijke aankondiging staat namelijk dat Julian Gerighty is aangesteld als de nieuwe uitvoerend producent van Tom Clancy's The Division. De naam doet misschien een belletje rinkelen bij alle fans van Star Wars, want hij is de creative director die de leiding heeft over Star Wars Outlaws, het aankomende actie-avonturenspel dat zich afspeelt in het universum dat is gecreëerd door George Lucas en het eerste grote spel is dat voor het eerst in vele jaren buiten de invloedssfeer van Electronic Arts wordt uitgebracht.

Er komen grote games aan!

Hetzelfde persbericht bevestigt dat Massive Entertainment, de studio die ook verantwoordelijk is voor het zeer binnenkort uitbrengen van Avatar: Frontiers of Pandora, actief bezig is met het samenstellen van een team voor The Division 3.

Hoewel de aankondiging van een toekomstige release van Tom Clancy's The Division 3 misschien niet als een verrassing komt voor de fans van de serie, komt het op een moment dat Ubisoft bezig lijkt te zijn met veel ambitieuze projecten. Het succes van Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora en Star Wars Outlaws zal waarschijnlijk invloed hebben op de ontwikkeling van andere toekomstige projecten. Ubisoft heeft onlangs een aantal spellen in ontwikkeling geannuleerd om zich te concentreren op hun paradepaardjes, omdat de resultaten van spellen als Mario + Rabbids: Sparks of Hope niet zo goed waren als ze hadden verwacht.

 

 

Gelukkig heeft The Division-serie een grote schare fans die met veel plezier Tom Clancy's The Division 2 hebben gespeeld, en de toekomst ziet er niet somber uit voor een nieuw deel in de serie. We zullen nog wel even moeten wachten op details over The Division 3, want Massive Entertainment de komende maanden meer dan genoeg te doen heeft.

In elk geval zullen de beste deals voor The Division 3 CD keys te zijner tijd beschikbaar zijn via onze prijsvergelijker en kun je in de tussentijd altijd een bezoekje brengen aan Tom Clancy's The Division 2.

  • Categorieën : Actie , Mmorpg
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Massive Entertainment
  • Modus : Multiplayer
  • Verschijningsdatum : TBD
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief