Star Wars Outlaws

  • PC
  • Xbox Series X

Topwinkels

    Star Wars Outlaws laat je in het Star Wars-universum duiken in een episch avontuur dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen in The Empire Strikes Back en The Return of the Jedi. Volg de avonturen van Kay Vess, een schurk die samen met haar trouwe vriend Nix een nieuw leven probeert op te bouwen. Dompel je onder in een misdaadwereld die je door het hele heelal voert terwijl je riskante missies aanneemt voor de misdaadsyndicaten en de agenten van het Empire te slim af bent. Neem deel aan een origineel Star Wars-avontuur met een spannend verhaal dat nog nooit eerder is verteld. Star Wars Outlaws biedt je dit alles en meer!



    Star Wars Out laws is een avontuur voor één speler dat zich afspeelt in het Star Wars-universum. Het spel wordt gespeeld in de derde persoon en bevat een enorme open wereld die je kunt ontdekken terwijl je verschillende planeten verkent en missies uitvoert. Infiltratie, smokkelen en allerlei andere taken wachten op je terwijl je een van de meest gezochte bandieten in het heelal wordt.



    Star Wars Outlaws heeft een op actie gebaseerd gevechtssysteem waarmee je verschillende wapens en gadgets kunt gebruiken om spannende gevechten aan te gaan met je vijanden terwijl je de wereld van het spel verkent. Als Kay Vess heb je ook de beschikking over je eigen ruimteschip, de Trailblazer, die je door het heelal moet loodsen terwijl je probeert te voorkomen dat je door het Empire wordt opgepakt.



    Als je op zoek bent naar een gloednieuw avontuur in het Star Wars-universum, dan is Star Wars Outlaws jouw game.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Star Wars Outlaws

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    • Season pass including two narrative expansions, an exclusive mission at launch, and a character cosmetic pack.
    • Up to 3 days of early access to the game*
    • Season pass including two narrative expansions, an exclusive mission at launch, and a character cosmetic pack.
    • Sabacc Shark bundle.
    • Rogue Infiltrator bundle.
    • Digital art book.
    • Up to 3 days of early access to the game*
    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 11 verkoper(s) die 4 DRM-systeem(en) ondersteunen: UPlay, Epic Games, Xbox Live, Sony PSN op 3 platform(en) - PC, PS5, Xbox Series X. Het spel biedt 3 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 43 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Star Wars Outlaws

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief