Valve kondigt Counter-Strike 2 aan

Valve kondigt Counter-Strike 2 aan

Valve heeft ons allemaal verrast met de aankondiging van een vervanger voor CS: GO. De iconische first-person shooter blijft elf jaar na zijn release een favoriet. Valve heeft het door de jaren heen bijgewerkt, maar komt nu eindelijk met een soort vervanger. Counter-Strike 2 komt deze zomer in de vorm van een gratis update voor CS: GO die een revolutie in de franchise teweeg zal brengen. Het wordt een enorme technische revisie voor het spel. De officiële beschrijving van het spel laat hierover geen twijfel bestaan. Het spel wordt omschreven als "de grootste technische sprong voorwaarts in de geschiedenis van Counter-Strike, waardoor nieuwe functies en updates voor de komende jaren verzekerd zijn".

Valve heeft ons allemaal verrast met de aankondiging van een vervanger voor CS: GO. De iconische first-person shooter is elf jaar na de release nog steeds favoriet. Valve heeft het in de loop der jaren bijgewerkt, maar komt nu eindelijk met een soort vervanger. Counter-Strike 2 komt deze zomer in de vorm van een gratis update voor CS: GO die de franchise revolutionair zal veranderen. Het wordt een enorme technische revisie voor het spel. De officiële beschrijving van het spel laat hierover geen twijfel bestaan. Het spel wordt omschreven als "de grootste technische sprong voorwaarts in de geschiedenis van Counter-Strike, waardoor nieuwe functies en updates voor de komende jaren verzekerd zijn". 

De meeste details over Counter-Strike 2 moeten nog worden onthuld, maar Valve heeft wat licht geworpen op de functies ervan met verschillende video's die zich richten op een verscheidenheid aan nieuwe mechanieken, waaronder een realistischere rook, een beter kaartontwerp en betere communicatie tussen server en client om te garanderen dat je niets mist.

Responsieve rook

De rook die door je granaten wordt gegenereerd gedraagt zich nu als een dynamisch volumetrisch object dat interacteert met zijn omgeving. Het reageert zelfs op je acties op het slagveld en kan tijdelijk worden verspreid om het zicht vrij te maken. Deze functie opent nieuwe strategieën in gevechten en maakt dat Counter-Strike 2 heel echt aanvoelt.

 

 

Verbeterde kaarten

Counter-Strike 2 zal het ontwerp van de kaarten in het spel volledig veranderen. Sommige worden helemaal opnieuw opgebouwd, andere worden verbeterd, en sommige zijn gelaten zoals ze waren, zodat je zelf de verbeteringen kunt beoordelen. Over het algemeen is de belichting in alle kaarten veel beter en voelen ze helderder aan.

 

 

Verbetering van de respons

Communicatie tussen server en client is de sleutel tot een goede spelervaring in een FPS. De verbeteringen van Counter-Strike 2 op dat gebied zorgen ervoor dat elke actie die je uitvoert even goed reageert.

 

 

Counter-Strike 2 maakt gebruik van Valve's Source 2 engine om de franchise naar een superieur niveau te tillen. De hierboven genoemde nieuwigheden zijn slechts enkele van de verbeteringen die het zal brengen. Als je ze zelf wilt proberen, houdt Valve een beperkte test waaraan je alleen kunt deelnemen als je wordt uitgekozen. Bezoek gerust de officiële website en kom meer te weten over deze kwestie. Natuurlijk, als je het soort ervaring dat de franchise biedt nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Counter-Strike: Global Offensive Steam code voor de beste prijs te krijgen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief