Vampire: The Masquerade - Swansong kruipt naar Steam

Vampire: The Masquerade - Swansong kruipt naar Steam

Ontwikkeld door Big Bad Wolf (The Council & The Wolf Among Us) is Vampire: The Masquerade - Swansong is aangepast aan de klassieke tabletop RPG Vampire: The Masquerade en heeft een gloednieuwe benadering van de gameplay waarin elke keuze ertoe doet, zowel bij het onderzoek als bij de interactie met anderen. Beschikbaar sinds 19 mei 2022 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC (Epic Games Store), Vampire: The Masquerade – Swansong nu ook beschikbaar op Steam.

 

 

Het spel heeft links, rechts en in het midden lof geoogst vanwege de originele gameplay en het vertakkende verhaal. In deze verhaalgedreven RPG aangepast aan de vijfde editie van Vampire: The Masquerade speel je als drie vampiers - Galeb van Clan Ventrue, Emem van Clan Toreador, en Leysha van Clan Malkavian - elk lid van een andere clan in de Camarilla, het geheime genootschap dat de meeste vampiers bestuurt.

Door de verweven lotgevallen van de personages moeten de spelers met hun verschillende standpunten worstelen om de waarheid van de leugens te scheiden. Terwijl ze door geruchten over samenzweringen, moorden en machtsstrijd navigeren, moeten de spelers hun clan beschermen, de waarheid aan het licht brengen en er vooral voor zorgen dat de Maskerade - de vampierwet die hun bestaan voor de mensen verbergt - onaangetast blijft.

Een van de kenmerken van het spel is de mogelijkheid om je drie verschillende vampiers te vormen en op te bouwen, elk met hun eigen kenmerkende krachten en persoonlijke verschrikkingen. Ze hebben een karakterblad met hun eigenschappen, en ook Vaardigheden en clan-gerelateerde Disciplines die vrij kunnen worden opgewaardeerd en gebruikt zolang ze hun honger naar bloed kunnen stillen. Als je er echter niet in slaagt deze oneindige dorst te stillen, nemen je krachten af en verandert je persoonlijkheid, wat de keuzes in het spel beïnvloedt. 

 

 

Er is ook originele gameplay waarin elke dialooginteractie het verhaal bevordert en een vertakte verhaallijn waarin elke keuze ertoe doet, wat leidt tot 15 verschillende eindes voor de hoofdpersonen en evenveel opnieuw voor de Boston Camarilla. Met zoveel keuzes zal elke speler een uniek avontuur beleven. Voor wie bekend is met de tabletop RPG is de aangrijpende thriller in een duistere en glamoureuze wereld getrouw aangepast en zal zelfs de meest veeleisende fan onder u tevreden stellen.

Vampire: The Masquerade - Swansong is sinds 19 mei 2022 verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC via Epic Games. Nu komt het eindelijk aan op Steam. Bloeddorstige spelers kunnen onze prijsvergelijker bekijken voor de goedkoopste Vampire: The Masquerade – Swansong CD keys en je honger stillen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief