Instant Gaming EU
 
 

War Hospital brengt de ellende van de Eerste Wereldoorlog tot leven

War Hospital brengt de ellende van de Eerste Wereldoorlog tot leven

Er zijn genoeg videogames die je op de een of andere manier laten deelnemen aan de Eerste Wereldoorlog, maar er zijn er maar heel weinig die zich richten op de gevolgen ervan. Slachtoffers en gewonden worden vaak vergeten ten gunste van spannende gevechten vol actie. War Hospital biedt je een heel andere kijk op het conflict door je een veldhospitaal tijdens de Eerste Wereldoorlog te laten beheren. In plaats van je te richten op het doden van vijanden en als overwinnaar uit de strijd te komen, is het in dit spel je doel om onder druk en extreme omstandigheden een medische faciliteit te runnen en zoveel mogelijk levens te redden.

Reken af met de gevolgen

In War Hospital kruip je in de huid van Henry Wells, een gepensioneerde Britse gevechtsarts die gedwongen wordt terug te keren naar de frontlinie om een ziekenhuis te leiden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het gebrek aan middelen, het tekort aan personeel en de constante stroom gewonde soldaten die in je kamp aankomen, zijn meer dan genoeg om je bezig te houden. War Hospital biedt je een gedetailleerde weergave van zo'n scenario. Je zult moeten omgaan met de schaarse middelen die je tot je beschikking hebt om het ziekenhuis draaiende te houden onder het vuur van vijandelijke artillerie en proberen de gewonden en zieken te behandelen met methoden uit 1918.

 

 

Naarmate het spel vordert, biedt War Hospital je de mogelijkheid om innovatieve medische technologie te ontdekken om de slachtoffers van de oorlog beter te kunnen verzorgen. In het spel moet je ook omgaan met de psychologische gevolgen van de trauma's door je personeel hoop te geven zodat de groep blijft samenwerken en het ziekenhuis blijft draaien. Natuurlijk krijg je ook te maken met onverwachte gebeurtenissen die je nog meer onder druk zetten.

War Hospital gebruikt overlevings- en simulatiemechanismen om je een andere kant van de Eerste Wereldoorlog te laten zien in een real-time strategiescenario. De release van het spel staat gepland voor 11 januari 2024 en je kunt nu al een War Hospital Steam key kopen met onze prijsvergelijker om wat geld te besparen.

10.76€
War Hospital
War Hospital
  • Officiële website : War Hospital
  • Categorieën : Strategie
  • Uitgever : Nacon
  • Ontwikkelaar : Brave Lamb Studio S.A.
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 11 januari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief