Eneba COM
 
 

War Hospital

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    War Hospital geeft je de leiding over een veldhospitaal in de frontlinie, tijdens WO1 in Frankrijk. Het spel concentreert zich op de constante strijd om de gewonden te redden van chemische oorlogsvoering, kogels, granaten, en mentale trauma's op het slagveld. De druk van de tijd en het tekort aan middelen zal je moeilijke beslissingen laten nemen voor het grotere goed. Elke beslissing heeft korte- en langetermijneffecten op het spel. Pas je onderweg aan om het moreel hoog te houden en de val van de frontlinie te voorkomen.



    Speel als Henry Wells, een gepensioneerde Britse gevechtsarts die is teruggeroepen en zich nu bevindt in de nachtmerrie die de Eerste Wereldoorlog was. Jij bent het laatste lichtpuntje voor de gewonden omdat je onderbemand en onderbevoorraad bent. Je zult als hun commandant gruwelijke oorlogsverwondingen moeten behandelen in een veldhospitaal. Gebruik echte WW1 uitrusting en bouw een faciliteit om hen te genezen. Naarmate de oorlog vordert, zul je zien hoe je hulpmiddelen en methodes evolueren. Maak blijvende en impactvolle keuzes.



    Het spel viert het leven, niet de dood, dus juich je personeel toe en geef ze hoop. Creëer een gemeenschap van levensredders en overlevenden. Je doel is om zoveel mogelijk levens te redden. Maar je zult geconfronteerd worden met morele beslissingen die je tijdens het spelen moet nemen. Ontwikkel en innoveer nieuwe medische technologieën die je zullen helpen.



    Geniet van het nagebouwde Franse Front uit WO1 in een realistische omgeving samen met je Britse veldhospitaal.

    Lees verder

    Beste prijzen voor War Hospital

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over War Hospital

    Gamer2021
    Gamer2021
    22 dec. 2023 01:14on dlcompare.fr
    Sa ma l'air pas mal comme jeu, en plus il est fait par Nacon j'espère qu'il y aura un mode coop,
    Het ziet er niet uit als een slecht spel en het is gemaakt door Nacon, dus ik hoop dat er een co-op modus komt,
    Dinal
    Dinal
    22 dec. 2023 00:49on dlcompare.com
    A game like this with tough choices to make, it's fun and for once it's nice to have WW game based on the medical side
    Een spel als dit met moeilijke keuzes om te maken, het is leuk en voor een keer is het leuk om een WW-spel te hebben dat gebaseerd is op de medische kant
    Uny
    Uny
    21 dec. 2023 23:35on dlcompare.fr
    Première fois que j'entends parler de ce jeu, à voir comment le côté stratégie est fait ça pourrait être une bonne surprise.
    Het is de eerste keer dat ik van dit spel hoor, en het zou een aangename verrassing kunnen zijn om te zien hoe de strategie in elkaar zit.
    Enilliav
    Enilliav
    21 dec. 2023 21:31on dlcompare.com
    Yes, it's true, it feels a little more like frostpunk, but the problem with these types of games is that the best games in their genre are too dominant. This game seems to have nice details, of course it would be useful to get out of the frostpunk banishd effect and take a look.
    Ja, het klopt, het voelt een beetje meer als frostpunk, maar het probleem met dit soort spellen is dat de beste spellen in hun genre te dominant zijn. Dit spel lijkt leuke details te hebben, natuurlijk zou het handig zijn om even uit het frostpunk banishd effect te stappen en een kijkje te nemen.
    gennyshark
    gennyshark
    21 dec. 2023 21:21on dlcompare.com
    Combining aspects of real-time strategy games and survival games, War Hospital is a unique single-player management game where players must make choices to progress. The gameplay is based on managing a field hospital while supervising treatment and rehabilitation of wounded soldiers during the First World War. Putting yourself in the major's shoes Henry Wells, the player will take over a British field hospital in a fictional city in northern France.
    War Hospital combineert aspecten van real-time strategiespellen en overlevingsspellen en is een uniek managementspel voor één speler waarin spelers keuzes moeten maken om verder te komen. De gameplay is gebaseerd op het beheren van een veldhospitaal terwijl je toezicht houdt op de behandeling en revalidatie van gewonde soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog. De speler kruipt in de huid van majoor Henry Wells en neemt de leiding over een Brits veldhospitaal in een fictieve stad in Noord-Frankrijk.
    Cabilau
    Cabilau
    21 dec. 2023 16:39on dlcompare.com
    The premise is great, you need to manage a field hospital for the injured victims of WW1. The tools and technology at your disposition are not the best, so you'll need to make tough choices regarding operations and resources. Manage your staff, the ill and research new operations in order to save as many people as possible without minding what side they're on.
    Het uitgangspunt is geweldig: je moet een veldhospitaal beheren voor de gewonde slachtoffers van WO1. De hulpmiddelen en technologie waarover je beschikt zijn niet de beste, dus je zult moeilijke keuzes moeten maken wat betreft operaties en middelen. Manage je personeel, de zieken en doe onderzoek naar nieuwe operaties om zoveel mogelijk mensen te redden zonder dat het je uitmaakt aan welke kant ze staan.
    Awanasgheps
    Awanasgheps
    21 dec. 2023 16:39on dlcompare.it
    Gioco particolare ma stranamente interessante. Spero nell'inserimento nel gamepass per poterlo provare a fondo
    Een eigenaardig maar vreemd interessant spel. Ik hoop op opname in de gamepass zodat ik het grondig kan uitproberen.
    SENIAT992
    SENIAT992
    21 dec. 2023 16:29on dlcompare.es
    War Hospital, el primer juego del estudio polaco Brave Lamb Studio, llega a PC con una temática original. No la de la Primera Guerra Mundial, que ha sido ampliamente cubierta tanto en la gran como en la pequeña pantalla, y en videojuegos de todo tipo (estrategia, FPS, TPS, monojugador, multijugador, narrativa...), sino porque no te llevan al frente, sino a contribuir al esfuerzo bélico gestionando un hospital de campaña británico en 1918.
    War Hospital, het eerste spel van de Poolse studio Brave Lamb Studio, komt naar de pc met een origineel thema. Niet dat van de Eerste Wereldoorlog, waaraan al veel aandacht is besteed op het grote en kleine scherm en in allerlei videogames (strategie, FPS, TPS, singleplayer, multiplayer, verhalend...), maar omdat je niet wordt meegenomen naar het front, maar om bij te dragen aan de oorlogsinspanning door een Brits veldhospitaal te beheren in 1918.
    ACalibre
    ACalibre
    21 dec. 2023 16:28on dlcompare.es
    La premisa del juego es cautivadora y emotiva. En medio de la oscuridad y la desesperación, te conviertes en un faro de esperanza, tratando las devastadoras heridas de guerra y brindando consuelo a innumerables soldados. El desafío de operar un hospital de campaña en circunstancias tan extremas, con recursos limitados y peligro constante, agrega una capa de intensidad y realismo al juego.
    Het uitgangspunt van het spel is boeiend en emotioneel. Te midden van duisternis en wanhoop word je een baken van hoop door verwoestende oorlogswonden te behandelen en troost te bieden aan talloze soldaten. De uitdaging van het runnen van een veldhospitaal onder zulke extreme omstandigheden, met beperkte middelen en constant gevaar, voegt een laag van intensiteit en realisme toe aan de game.
    PlanetOTG
    PlanetOTG
    21 dec. 2023 16:27on dlcompare.es
    War Hospital ofrece una versión fresca y convincente de los juegos de temática bélica. Como comandante Henry Wells, la responsabilidad de administrar un hospital de campaña británico durante la Primera Guerra Mundial recae sobre sus hombros. La perspectiva única de liderar el cuerpo médico en lugar de soldados agrega un giro refrescante al género RTS.
    War Hospital biedt een frisse en meeslepende kijk op games met een oorlogsthema. Als majoor Henry Wells rust de verantwoordelijkheid voor het leiden van een Brits veldhospitaal tijdens de Eerste Wereldoorlog op jouw schouders. Het unieke perspectief van het leiden van het medische korps in plaats van soldaten voegt een verfrissende draai toe aan het RTS-genre.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : War Hospital
    • Categorieën : Strategie
    • Uitgever : Nacon
    • Ontwikkelaar : Brave Lamb Studio S.A.
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 11 januari 2024
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64-bit)
      • CPU : Core i7-3770 / Ryzen 5 1500X
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 750 / Radeon R7 360
      • Opslagruimte : 30 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i5-8400 / Ryzen 5 2600X
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 970 / Radeon R9 290X
      • Opslagruimte : 30 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief