Werewolf: The Apocalypse - Earthblood gameplay onthuld

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood gameplay onthuld

Vanwege het uitstel van de lancering van de Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, hebben alle fans van de rollenspellen op tafel die deel uitmaken van de World of Darkness-serie hun ogen gericht op Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Het is waar dat weerwolven de antagonisten van de vampieren in de serie zijn, maar het aankomende spel uit Cyanide Studios laat de spelers zich onderdompelen in het universum waar ze zo van houden. Hoewel Werewolf: The Apocalypse - Earthblood zich niet specifiek richt op het conflict tussen vampiers en weerwolven, kun je hier het gevecht van de Garou tegen de corruptie van de Wyrm in hun verdediging van Gaia uit de eerste hand ervaren.

We hebben al de gelegenheid gehad om wat beelden te bekijken van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood toen het spel werd aangekondigd, maar de ontwikkelaars hebben zojuist een nieuwe video gepubliceerd die de gameplay laat zien en een beetje meer onthult over de gevechten en hoe de verschillende vaardigheden die je personage in het spel heeft werken.

 

 

Zoals je kunt zien, zullen er nogal wat strategische opties zijn, afhankelijk van je huidige vorm. Je zult in staat zijn om vijanden in lupusvorm voorbij te sluipen of ze te overweldigen met je uitstekende fysieke capaciteiten in melee combat, maar je zult ook in staat zijn om wapens te gebruiken. Je kan tussen twee verschillende standen wisselen terwijl je in Crino's vorm bent, de ene verhoogt je behendigheid en snelheid en de andere je kracht en weerstand. Leren wanneer je elke vorm moet gebruiken om er maximaal voordeel uit te halen is de sleutel tot succes in Werewolf: The Apocalypse - Earthblood.

Als je de Garou wilt helpen om de plannen van Pentex te dwarsbomen om de corruptie door de wereld uit te breiden, zal Werewolf: The Apocalypse - Earthblood beschikbaar zijn op 4 februari 2021, op de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S.

 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief