Word de drugsbaron in Drug Dealer Simulator 2

Word de drugsbaron in Drug Dealer Simulator 2

Videogames stellen je in staat om op te gaan in virtuele ervaringen die je verbeelding te boven gaan. Door de ruimte reizen in Starfield, een piraat worden in Sea of Thieves of een gevaarlijke fantasiewereld verkennen in Elden Ring zijn dingen die iedereen thuis kan doen. Je hoeft echter niet zo ver weg te gaan om je onder te dompelen in een spannende ervaring en alledaagse dingen kunnen een heel avontuur zijn, zolang het niet iets is wat je normaal gesproken in je dagelijks leven zou doen. Drug Dealer Simulator 2 is zo'n soort ervaring omdat het je het leven aan de verkeerde kant van de wet laat verkennen. Het vervolg op Drug Dealer Simulator biedt je nog een kans om je onder te dompelen in het leven van een crimineel met een overvloed aan nieuwigheden die je avontuur nog spannender maken.

Een verbeterde ervaring

Drug Dealer Simulator 2 neemt je mee naar Isla Sombra, een exotische locatie onder een dictatuur die perfect is om de drugsbaron te worden die je altijd al wilde zijn. Als vogelvrij verklaarde kom je aan op het eiland en krijg je al snel de kans om je narcoticazaak te beginnen. Het spel stelt je een breed scala aan mechanismen ter beschikking om je doel te bereiken. Je begint klein met het zelf koken, portioneren en distribueren van illegale stoffen, maar naarmate het bedrijf groeit, krijg je te maken met meer dringende zaken. Neem werknemers in dienst, richt schuilplaatsen in en creëer een bloeiend drugskartel dat je met ijzeren hand kunt regeren terwijl je je bedrijf uitbreidt naar nabijgelegen eilanden. Houd het leger op afstand, claim je territorium en sla de aanvallen van andere kartels af terwijl je een gigantische drugshandel opbouwt en een echte drugsbaron wordt.

 

 

Dit alles zal de fans van het eerste spel misschien bekend in de oren klinken, maar Drug Dealer Simulator 2 introduceert ook een aantal nieuwigheden. Het spel is veel groter dan zijn voorganger, met een 6 keer zo grote wereld die je alleen kunt verkennen of met andere vrienden in de multiplayer co-op modus. Verbeterde AI, uitgestrekte omgevingen en alle smaak van de technologie van begin 2000 maken het spel meeslepender en bieden je nieuwe mogelijkheden. Naarmate je verder komt, ontstaan er nieuwe uitdagingen en bedreigingen om je te laten zien dat het leven van een crimineel allesbehalve gemakkelijk is.

Drug Dealer Simulator 2 is nu verkrijgbaar op PC via Steam. Je kunt de beste aanbiedingen voor Drug Dealer Simulator 2 spelcodes bekijken met onze prijsvergelijker als je je eigen criminele imperium op een tropisch eiland wilt creëren.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief