You are here
We also support
 
 
 
 

Koop Sea of Thieves

 • Koop jouw Sea of Thieves CD-Key.
 • Koop jouw Sea of Thieves CD-Key.
 • Koop jouw Sea of Thieves CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Sea of Thieves

Topwinkels DLcompare topverkoper

Licht het anker en laat de zeilen zakken, op naar Sea of Thieves!

Piraten hebben en blijven vele kunstenaars inspireren, die met hun werken hun eigen dromen verbeelden. Wie heeft er nooit van gedroomd een piraat te zijn om de oceanen af te speuren naar schatten en grote avonturen?

Dat is precies wat Sea of Thieves je biedt. Sea of Thieves , ontwikkeld door Rare en uitgegeven door Microsoft Studios, is een multiplayer game waarin het aan jou is om de piraat te worden die je wilt zijn.

Het motto: vrijheid. Inderdaad, je bent vrij om de open wereld van Sea of Thieves naar eigen inzicht te verkennen. Aan boord van je schip kun je met je bemanning van eiland naar eiland gaan om quests te voltooien, schatten te zoeken, of epische zeeslagen te beleven...

Sea of Thieves is ook een gedeelde wereld, waar elk lid van een bemanning een speler is. Je zult je krachten moeten bundelen om je doelen te bereiken. Op je schip zal iedereen een rol te spelen hebben. Om te navigeren moet je bijvoorbeeld verschillende acties uitvoeren: de zeilen en het anker hijsen of laten zakken, de lat vasthouden, je koers aanhouden of de kanonnen laden. Hoewel het heel goed mogelijk is om solo te spelen, kan het hebben van een hecht team cruciaal zijn. In zeeslagen met andere boten kan een goede cohesie je de overwinning bezorgen.

Sea of Thieves verhoogt het realisme nog verder. Als je geraakt wordt, moet je snel reageren door de schade te herstellen, anders ga je bij de vissen. Je zult ook te maken krijgen met klimatologische effecten, zoals stormen, die je zelfs in je voordeel kunt gebruiken. Om je team te coördineren, kun je natuurlijk communiceren met andere spelers, via spraak, maar ook via tekst, met een verscheidenheid aan vooraf gedefinieerde zinnen.

Sea of Thieves beperkt zich niet tot navigatie. Tijdens je reizen zul je kostbare schatten vinden op de eilanden die je bezoekt, maar ook door gezonken wrakken te doorzoeken. Je hebt ook grondstoffen nodig, zoals voedsel of munitie. Aan land kun je vechten tegen andere bemanningen, maar ook tegen andere wezens, zoals skeletten bijvoorbeeld. Met de verzamelde buit kun je uitrusting kopen, zoals wapens of kleding, en je piratenschip aanpassen aan je smaak en je speelstijl.

Je zult ook opdrachten moeten uitvoeren voor commerciële bedrijven. Door deze missies te voltooien, vergroot je je reputatie, waardoor je prestigieuze titels en buit kunt bemachtigen, evenals interessantere missies.

Sea of Thieves is een compleet spel, dat je de vrijheid geeft om het piratenleven te leiden dat bij je past. Of je nu een vechter of een diplomaat bent, het is aan jou om je reputatie op te bouwen en naam te maken voor jezelf.

Sea of Thieves , kun je spelen op je Xbox console of je PC dankzij Play Anywhere, en ondersteunt cross-platform gameplay.

Lees verder

Beste prijzen voor Sea of Thieves

Opmerkingen over Sea of Thieves

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

noburain
14 jan. 2022 07:43 on dlcompare.fr
Sea of Thieves est un jeu d'exploration en monde ouvert avec du pve et pvp. Il existe 3 types de navire celon le nombre d'équipage. Le jeu comprend le cross-play entre xbox et pc, graphiquement très beau dans sont style animé, il est conseillé d'y jouer à plusieurs pour encore plus de fun. Les quêtes ne sont pas guidé, il faut donc parfois, souvent se creuser les méninges. Quelques reproches notament sur la quantité d'armes très limité et quelques bugs rencontré pour changer d'apparence.
Sea of Thieves is een open wereld exploratie spel met pve en pvp. Er zijn 3 soorten schepen, afhankelijk van het aantal bemanningsleden. Het spel bevat cross-play tussen xbox en pc, grafisch erg mooi in zijn geanimeerde stijl, het is aan te raden om met meer dan één speler te spelen voor nog meer plezier. De quests worden niet begeleid, dus het is soms, vaak, nodig om je hersens te kraken. Enige kritiek, met name op het beperkte aantal wapens en enkele bugs die zich voordeden bij het veranderen van uiterlijk.
Jilrash
2 jan. 2021 08:41 on dlcompare.it
Superato un blocco di una settimana, dove la ripetitività e la difficoltà effettiva per dei nuovi giocatori, assicuro che il gioco prende una notevole piega positiva, diventando stimolante e soddisfacente. Meglio in compagnia, divertente anche da soli
Overwin een blok van een week, waar de repetitiviteit en de werkelijke moeilijkheid voor nieuwe spelers, ik verzeker dat het spel neemt een opmerkelijke wending positief, steeds stimulerend en bevredigend. Beter in het gezelschap, leuk zelfs alleen
Idix
29 mei 2019 00:16 on dlcompare.fr
L'anniversary édition elle pimp le tout : à prendre de toute urgence
De jubileumeditie pimpt het allemaal op: een must-have
Max
28 mei 2019 16:01 on dlcompare.it
Bel gioco, da provare
Leuk spel, probeer het
Gabriele D'Arrigo
28 mei 2019 11:31 on dlcompare.it
Sicuramente da provare!
Zeker het proberen waard!
ethwynn
27 mei 2019 18:31 on dlcompare.fr
Bon jeux
Goede spelletjes
Florian
27 mei 2019 13:10 on dlcompare.fr
Le jeu semble pas mal, il vaut le coup ? Ca serait pour jouer avec des amis
Het spel ziet er goed uit, is het de moeite waard? Het zou zijn om met vrienden te spelen
Quentin Facon
26 mei 2019 13:20 on dlcompare.fr
Envie d'y jouer ! Pirates dans l'âme et que des bons échos.
Wil je het spelen! Piraten in hart en nieren en alleen goede feedback.
Emeric Hoareau
23 mei 2019 21:46 on dlcompare.fr
ça donne envie ^^
Het maakt dat je het wilt.
Jaybebop
23 mei 2019 16:48 on dlcompare.fr
Depuis l'anniversary edition, le jeu donne encore plus envie.
Sinds de jubileumeditie is het spel nog aantrekkelijker.

Gebruikersbeoordeling

Gemiddelde : 4.4/5 (56 stemmen)
Reward event Saints Row
 • Technische informatie

 • Officiële website : Sea of Thieves
 • Categorieën : Action
 • Uitgever : Xbox Game Studios
 • Ontwikkelaar : Rare
 • Modus : Solo , Multiplayer , Co-op
 • Verschijningsdatum : 3 jun. 2020
 • Systeemvereisten
  • Minimaal
  • OS : Windows 10
  • CPU : Intel Q9450 @2.6ghz, AMD Phenom II
  • RAM : 4 GB
  • GPU : GeForce GTX 650, Radeon 7750
  • HDD : 60 GB
 • Leeftijdsclassificatie
 • PEGI 12 ESRB T
 • 190 Steam Achievements
 • Use your CD key on Steam to download Sea of Thieves.

 • Use your Xbox One Sea of Thieves game code on the Xbox Live

 • Sea of Thieves will be sent to you as a Steam gift link without any geographic restriction.

Meer informatie
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief