Instant Gaming EU
 
 

Informatie over Instant Gaming

logo Instant Gaming

Meer dan wat ook is Instant-Gaming een team van gepassioneerde spelers die ervaren hebben dat ze in lange rijen bij de grote winkels moesten wachten om de nieuwste spellen in handen te krijgen. Ze zijn al toonaangevend in Europa voor de online verkoop van Xbox Live kaarten, en nu wil Instant-Gaming de beste service bieden voor de verkoop van PC spellen met dezelfde formule die hen succesvol maakte: de beste prijzen, onmiddellijke levering, en een voorbeeldige klantenservice!

Diensten geleverd door Instant Gaming

Instant Gaming wordt herkend als een "topwinkel" door DLCompare dankzij hun kwaliteit van dienstverlening, concurrerende prijzen en de erkenning die ze hebben opgedaan bij gebruikers .

Instant Gaming is een oude winkel en het zou nogal wat zijn. Zijn webpagina is beschikbaar in niet minder dan 11 verschillende talen.

Zijn catalogus is enorm en heeft zeer goedkope prijzen in de meest recente zaken. Waarschijnlijk is het een van de betrouwbaarste vrienden die er is. 

Ook is er voor elke vraag een ondersteuningssysteem beschikbaar op de website.

Instant Gaming wordt beschouwd als een cd-keys webwinkel die je kunt herkennen aan dit pictogram Cd-keys winkel. Een CD Key store geeft je je aankoop als cd-key in tekst- of beeldformaat via e-mail door. .

Betaalmethodes
PaypalPaysafecardMasterCardVisaGoogle PayApple Pay

Opmerkingen over Instant Gaming

Als je een probleem hebt met je bestelling, neem dan contact met ons op via het contactformulier
gplgpl
gplgpl
24 jan 2024 15:15on dlcompare.es
Compra perfecta. Te deja pagar con Bizum, así que es muy rápido. Nada más aprobar el pago recibí el código de activación. Yo uso Ubisoft y me activó el juego sin ningún problema.
Perfecte aankoop. Je kunt betalen met Bizum, dus het gaat heel snel. Zodra de betaling was goedgekeurd, ontving ik de activeringscode. Ik gebruik Ubisoft en het spel werd zonder problemen geactiveerd.
646f935160d40@midnight
646f935160d40@midnight
25 mei 2023 18:58on dlcompare.fr
Jamais eu de problème jusqu'à aujourd'hui. Acheté le jeu Gollum, la clé que j'ai reçu était déjà utilisé par un autre compte
Nooit een probleem gehad tot vandaag. Kocht het Gollum spel, de sleutel die ik kreeg was al in gebruik door een ander account.
war7410
war7410
5 mrt 2022 18:47on dlcompare.fr
Bonjour a tous question comment on c'est que les jeux sont en FR ? car j'ai vue il y a longtemps qui il y a vais des drapeaux pour savoir si le jeu était en FR et maintenant il ne sont plus merci
Hallo allemaal. vraag Hoe weet je of de spelletjes in het Frans zijn? omdat ik lang geleden zag dat er vlaggen zouden komen om te weten of het spel in FR was en nu zijn ze er niet bedankt
Dareiti
Dareiti
3 jun 2021 14:38on dlcompare.fr
c'est normal qu'ils me demandent une photo de ma carte d'identité ?
is het normaal dat ze me om een foto van mijn identiteitskaart vragen?
TonOncle
TonOncle
26 feb 2021 19:52on dlcompare.fr
Un site où j'ai acheté plusieurs jeux sans aucun problème , je le recommande vivement !
Een site waar ik verschillende games heb gekocht zonder enig probleem, ik raad het ten zeerste aan!
itahiro
itahiro
5 feb 2021 18:18on dlcompare.fr
Parfait tant qu'il n'y a pas de problèmes ! Si vous faites une réclamation sur une clé par contre, le support bannit votre compte. Ça vient de m'arriver avec une clé Tarkov (qui était en fait une clé d'essai). Le support IG m'a demandé de contacter le support du jeu afin d'obtenir une preuve, ce que j'ai fait. Quand j'ai envoyé la preuve : compte banni !
Perfect, zolang er geen problemen zijn! Als je echter een sleutel opeist, verbant support je account. Dit is mij net overkomen met een Tarkov sleutel (die eigenlijk een proefsleutel was). IG support vroeg me contact op te nemen met de spel support om een bewijs te krijgen, wat ik deed. Toen ik het bewijs stuurde: account gebanned!
Vincent Marechal
Vincent Marechal
28 jan 2021 21:31on dlcompare.fr
Super prix au top j'adore ^^)
Super prijs aan de bovenkant ik hou ervan ^^)
Tom
Tom
13 jan 2021 23:09on dlcompare.com
anyone know how to fix the PayPal error where it sends no verification code?
Weet iemand hoe ik de PayPal-fout kan oplossen waarbij er geen verificatiecode wordt verstuurd?
aymerick
aymerick
6 dec 2020 19:41on dlcompare.fr
j aime bien l interface
Ik hou van de interface
rina17
rina17
3 dec 2020 22:10on dlcompare.fr
j'ai une question, si je paye 38.99, est ce que je dois payer aussi 13e par mois sur battlenet ?
Ik heb een vraagje, als ik 38,99 betaal, moet ik dan ook 13e per maand betalen op battlenet?
Laat meer reacties zien
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief